**SONGDALEN: Bil i grøfta

21.27** fikk politiet melding om at en bil hadde trillet i grøfta i Songdalen. Ingen personer ble skadet i uhellet.

**ARENDAL: Knuste møbler

21.34** fikk politiet melding om at en mann oppførte seg truende i Røde Kors sine lokaler på Langbrygga i Arendal. Personen var svært beruset og knuste møbler i lokalet. Da politiet kom til stedet hadde mannen stukket av. Saken bli anmeldt.

**BROKELANDSHEIA: Blotter

21.40** Fikk politiet melding om det som karakteriseres som en hyper mann på Brokelandsheia. En mann i 50-60 åra hadde først vært innom Cinderella, så forlatt lokalene og blotta seg på utsiden. Mannen kjørte en gullfarget Volvo 240, men politiet har foreløpig ikke funnet ham.

**ARENDAL: Stjålet bil

22.48** fikk politiet melding om at en bil var blitt stjålet fra Monkegata i Arendal. Klokken 00.25 blir bilen stoppet av UP ved Fevik. En gutt og en jente blir pågrepet av politiet mistenkte for biltyveri. Begge to ble ført til arresten i Arendal.

FLEKKEFJORD: Våt jente i parken

Politiet fikk melding om at det lå en svært blaut jente i parken i Flekkefjord. En patrulje ble sendt til stedet, og jenta, som var overstadig beruset, ble tatt med inn til politistasjonen for en sjekk. Etter hvert ble hun tatt hånd om av venner.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

23.30** fikk politiet melding om at et svært vindu i Reisemagasinet var blitt knust. Glassmester ble sendt ut for å sikre vinduet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.00** fikk politiet melding om slagsmål på 7/11 i Markens. En patrulje ble sendt til stedet, men da de ankom hadde alle stukket av gårde.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.00** fikk politiet melding om at to personer var i klammeri i Henrik Wergelandsgate. Også disse hadde forsvunnet fra stedet før politiet ankom.

**KRISTIANSAND: Melding om brann

00.02** fikk politiet melding om en brann i et hybelbygg i Kristiansand. Det viste seg at brannalarmen hadde blitt utløst etter at noen hadde røyket inne.

**ARENDAL: Slo dørvakt

00.24** fikk politiet melding om bråk på Fishermanns Pub i Arendal. En person hadde slått til en dørvakt, og knust et vindu på stedet. Politiet arresterte en 25 år gammel mann fra Arendal.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

Politiet fikk melding om slåsskamp på utsiden av Leopold. En person ble innbrakt, satt i arrest og anmeldt, mens en annen person måtte ha bistand fra legevakten.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.47** fikk politiet melding om slagsmål på 7/11 i Markens. Alle var borte da patruljen kom til stedet.

**SØGNE: Flaskeknusing

00.45** fikk politiet melding om flaskeknusing og hærverk i Gamle Lundeveien i Søgne. En patrulje ble sendt ut til stedet og kunnen konstantere at det dreide seg om en gjeng med ungdommer som festet i området. De kastet ølflasker ut på gata fra en leilighet, og ville heller ikke samarbeide med politiet. Politiet måtte til slutt ta seg inn i leiligheten gjennom en låst dør for å snakke folk til rette. Siden de ikke var samarbeidsvillige noterte politiet seg ned en del personalia, og saken vil få etterspill.

**KRISTIANSAND: Vold mot dørvakter

00.52** fikk politiet melding fra dørvaktene på Ernst som trengte hjelp. En mann ville ikke rette seg etter normal oppførsel, og ble arrester for vold mot vaktene.

**RISØR: Slagsmål

01.05** fikk politiet melding om slagsmål på en fest i Risør. En 47 år gammel mann måtte en tur til legevakten etter å ha blitt slått og sparket av tre ungdommer i alderen 16 til 19 år. De tre mistenkte vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Problemer med gjest

01.26** fikk politiet melding om at Leopold hadde problemer med en gjest. En person ble pågrepet og innbrakt av politiet.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

00.45** fikk politiet melding om at to biler hadde vært bort i hverandre på en parkeringsplass i Grimstad. En patrulje blir sendt til stedet, og politiet fikk etter hvert mistanke om at en av sjåførene kunne være beruset. En tysk statsborger ble tatt med til politistasjonen og anmeldt for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Problemer med gjest

01.54** fikk politiet melding om at Caledonien hotell hadde problemer med en gjest. Mannen ble pågrepet av politiet og satt i arrest. Saken blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

01.51** stoppet politiet en bilfører som de mistenkte for promillekjøring. I forbindelse med dette blandet en annen person seg inn i politiets arbeid. Den ene personen ble arrestert for mistanke om promillekjøring, mens den andre personen ble arrestert for å ha blandet seg inn i politiets arbeid.

KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk?

Politiet fikk melding om et innbruddsforsøk ved Esso Krossen. En patrulje ble sendt til stedet, og det viste seg at mannen bare var veldig full og trodde at stasjonen fremdeles var åpen. Politiet så seg nødt til å sette mannen i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.19** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av Leopold. Situasjonen roet seg ned av seg selv, og ingen ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Beruset mann

02.04** fikk politiet melding om en beruset mann som hadde problemer ved Shell i Elvegata. Han ble etter hvert kjørt hjem av politiet.

**ARENDAL: Oppførte seg dumt

02.35** fikk politiet melding om at en mann hadde oppført seg dumt ved Castellet på Langbrygga. Mannen kan risikere å bli anmeldt av politiet.

**GRIMSTAD: Sov på utsiden av videoteket

02.36** fikk politiet melding om at en mann lå og sov på utsiden av videoteket i Grimstad. Mannen var meget beruset, og ble loset hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Loset hjem

02.44** fikk politiet melding om at en beruset mann hadde store problemer med å klare seg selv i Skippergata. Mannen ble loset hjem av politiet.

**ARENDAL: Urinerte på offentlig sted

02.27** kom en politipatrulje i Arendal over en mann som stod å urinerte på veggen til Grandgården. Mannen ble tilsnakket og anmeldt av politiet.

**KRISTIANSAND: Kranglet på legevakta

02.34** fikk politiet melding om at en mann oppførte seg vanskelig og kranglete på legevakta. Mannen var beruset og ble fjernet av politiet.

**FROLAND: Falsk alarm

03.29** gikk innbruddsalarmen på Expert i Osedalen. Det viste seg å være falsk alarm.

**VENNESLA: Uønsket gjest

04.24** fikk politiet melding om en uønsket gjest ved en adresse i Vennesla. Politiet snakket med mannen, men han skjønte ikke problemet, og endte opp i fyllarresten. Mannen vil også bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tyveri av bil

08.08** fikk politiet melding om at noen har stjålet en sort Audi allroad med registreringsnummer PP67501 fra en bolig i Løvvika.