AGDER: Her er et innblikk i politiets arbeid på Agder natt til lørdag.

**Mandal: Promille på sjøen

00.01** stanses en båtfører med promille på 1,2. Vedkommende blir anmeldt. Mistenkte er en 44 år gammel flekkefjordsmann.

**Mandal: Bråk

00.05** blir en 45 år gammel mann anmeldt for bråk i ruspåvirket tilstand.

**Grimstad: Ulovlig kjøring

00.11** meldes det at to uregistrerte mc-kjøretøy er observert på E18 på vei inn mot byen. En patrulje stopper det ene kjøretøyet, og føreren anmeldes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Vedkommende er en 22 år gammel mann fra Grimstad. Den andre føreren forsvinner fra stedet.

**Evje og Hornnes: Brann

00.19** melder brannvesenet om brann i et hytteanneks på Evje. Både bygget og to biler får brannskader. Ifølge politiet har brannen sannsynligvis oppstått under fylling av drivstoff på et strømaggregat som står i bua.

**Flekkefjord: Innbrudd

00.44** kommer det telefon om et innbrudd i en båt. Politiets undersøkelser fører dem til asylboligen på Drangeid, hvor man pågriper en 19 år gammel mistenkt. Mannen tilstår at han har stjålet fra båten.

**Arendal: Legemskrenkelse

01.29** skal en mann pågripes for fyllebråk, men setter seg kraftig til motverge. Den 19 år gamle mannen, som kommer fra distriktet, skaller en politimann i kinnbeinet når han skal plasseres inn i politibilen.

**Arendal: Rånetur

01.43** forsøker en 20 år gammel Fevik-mann å tøffe seg. Han foretar såkalt burning i Kirkebakken, og blir samtidig observert av en politipatrulje. Mannen, som også har kjørt på ulovlig vis før, får beslaglagt førerkortet. Han er også anmeldt for å ha kjørt på et vis som ikke er i henhold til veitrafikklovens bestemmelser.

**Arendal: Legemskrenkelse

02.23** oppstår det bråk på Kanalplassen. Totalt blir tre personer blir innbrakt i arresten, etter å ha vært åpenbart beruset og svært kranglete. Én av dem oppfører seg så rabiat at politiet må bruke pepperspray mot ham. Mannen sparker en politibetjent i hodet under pågripelsen, og anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann. Også en 32-åring og en 27-åring settes i kasjotten.

Arendal: Bråk

02.28 er det bråk ved storkiosken 7-Eleven. En 20-åring innbringes, og tre andre bortvises.

**Søgne: Campingbråk

02.30** må en patrulje rykke ut til Åros camping, etter at det oppstår uenighet mellom gjester om hvorvidt man skal kunne feste på en campingplass midt på natta eller ei. I tumultene skal en kvinnelig ansatt ha blitt forulempet. Les mer i egen sak.

Mandal: Legemskrenkelse

02.39 oppstår det bråk i Bryggegata. Ei dame på 20 år fra Kristiansand forulemper en polititjenestemann, og anmeldes for dette.

**Tvedestrand: 16-åring på byen

02.49** er en 16-åring innblandet i en slåsskamp ved Tollboden. Politiet ønsker å kjøre ham hjem, men foreldrene er ikke hjemme når man kommer frem. Politiet får etter hvert kontakt med guttens mamma, som lover å komme hjem for å ta seg av gutten sin.

**Vennesla: Brann

03.04** meldes det om brann i en søppeldunk ved Pizzabakeren. Dunken er utbrent, men det er ingen skader på bygget.

**Farsund: Fyllekjøring

03.29** meldes det om at en bil har endt inn i en barnehagevegg ved Borhaug barnehage. Politiet mistenker fyllekjøring, og har pågrepet to personer etter hendelsen.

**Grimstad: Hærverk

05.55** kommer det melding om ruteknusing på en Joker-butikk på Vik. Her oppdager politiet en 17-åring og en 18-åring like i nærheten, og en av dem har kuttskader på en hånd. De to nekter likevel for å ha noe med ruteknusingen å gjøre.

**Grimstad: Hærverk

06.03** kommer det meldinger om ruteknusing også på Fjære skole. Politiet tror episoden kan sees i sammenheng med ruteknusingen like i forkant.

HÆRVERK: Noen har knust ruter på Fjære skole natt til lørdag. Foto: Morten Boswarva.

**Marnardal: Løpsk gris

07.50** melder en bilist om en gris som vandrer midt i veien på riksvei 455 mellom Mandal og Øyslebø. Mannen tilbyr grisen matpakka si, og grisen spiser villig. Viltnemda har tatt seg av grisen, og skal forsøke å finne rette eier.