**ARENDAL: Trafikkuhell på E 18

13.11** Politiet får melding om en hvit bil som har kjørt i en betongkoloss på E 18 like øst for Vik i Grimstad. Det skal ikke være noen personskader. Bilen har truffet en omkjøringskasse med lys på.

**KRISTIANSAND: Tyveri på Joker

14.21** To voksne og to barn, angivelig fra Romania, klarte å komme seg unna med penger fra kassa på Joker. Det er uklart hvor mye penger de tok.

TVEDESTRAND: Innbrudd og tyveri i garasje

Det har vært innbrudd en gang mellom onsdag og torsdag , i en garasje i Tvedestrand. Alle hjulene fra bilen i garasjen er tatt. Det er også brutt opp noen låser i en nabogarasje.

**GRIMSTAD: Tyveri av tilhenger

15.03** En tilhenger av typen Gaupen er stjålet i Grimstad, melder eier. Hengeren har registreringsnummer PH 9741. **ARENDAL: Innbrudd og griseri på hytte

16.00** En hytteeier melder at det er gjort innbrudd ved å knuse et vindu på hans hytte ved Nesvatn på Austre Moland i Arendal. Personen(e) har tatt tilhold på hytta og drukket en del alkohol og rotet. Det er uklart om noe er stjålet fra hytta.

**LYNGDAL: Spiste peanøtter

16.50** En 30 år gammel kvinne forsynte seg med en boks peanøtter som hun spiste av i butikken Coop Mega, uten å betale. Kvinnen vil bli anmeldt for naskeri.

**SØGNE: 14-åring knuste vinduer

17.58** En 14 år gammel gutt knuste vinduer i en bolig med jernstang. Politiet rykket ut og roet ned gutten.

KRISTIANSAND: Sykkeluhell ved Samsen

KRISTIANSAND: Moped mot bil ved Rundingen

Ba 22-åring rydde etter seg — ble slått ned

**KRISTIANSAND: Gikk over politibilen

22.54** En mann kastet en betonghelle etter en politibil på Lund. Etterpå gikk han over bilen. Politiet kjørte mannen til legevakt for mulig innleggelse på psykiatrisk avdeling.