**MANDAL: Fikk motorstopp utenfor Tånes

22.50** Kystvaktskipet KV Tor måtte bistå en båteier som fikk motorproblemer utenfor Tånes i Mandal natt til tirsdag.

— Klokken 22.50 fikk vi telefon fra mannen som fortalte at han hadde fått motorstopp og trengte hjelp, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Frank Solås, til fvn.no.

Ifølge mannen kjørte han en 22 fots sjømannssjekte, og drev stadig lengre fra land.

Kystvaktskipet KV Tor var ikke langt unna, og reiste derfor til stedet for å bistå båteieren.

FARSUND: Påhengstyverier på Vanse

KRISTIANSAND: Ramponerte bussbu i Randesund

KRISTIANSAND: Satte fyr på stjålet scooter

KRISTIANSAND: Kastet kniv etter barnevernsansatt

**KRISTIANSAND: Tatt med marihuana

01.36** Tollvesenet i Kristiansand stoppet i natt en ferjepassasjer som kom fra Danmark med Superspeed. På personen fant tollvesenet 4,5 gram marihuana. Personen ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon, og vil trolig bli ilagt et forelegg i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Hytteinnbrudd på Flekkerøy

03.08** En Securitas-vakt ønsket bistand fra politiet da det ble utløst en alarm i ei hytte i Paulen på Flekkerøy natt til tirsdag. Ifølge vakten var det usikkert om tyvene fortsatt var inne i hytta da han kom til stedet. Etter nærmere undersøkelse kunne hytteeieren fortelle at det var stjålet minst 2000 kroner i kontanter fra hytta.

**KRISTIANSAND: Fakket scootertyver

06.40** Da scooteren til en overnattende kamerat var i ferd med å bli stjålet, løp vitnet etter tyvene og fikk hanket inn to jenter. Politiet reiste til adressen i Eivind Jarls gate, og tok hånd om de to jentene som mistenkes for å ha vært med på tyveriforsøket.

ARENDAL: Trafikkuhell i Songebukta

ARENDAL: Hindret sprengning - ville nyte sola

LILLESAND: Seilbåt reddet ved lensing

**ARENDAL: Trafikkuhell i Tromøyveien

17.10** To biler kolliderte på Krøgenes. Ingen ble alvorlig skadet. Føreren av den ene bilen var en kvinne på 39 år, den andre føreren har ikke politiet registrert alder på.

**KRISTIANSAND: Moped mot bil

17.46** En mopedist på 16 år fikk noen skrapemerker på beina etter å ha kollidert med en bil i krysset Bjørkeliveien/Øvre Ringvei i Vågsbygd. Politipatruljen melder om at den 37 år gamle bilføreren ikke skal ha overholdt vikeplikten.

KRISTIANSAND: Kokken fakket unge konjakktyver

**KRISTIANSAND: Kolliderte i Vågsbygd

19.00** To biler sneiet borti hverandre i boligfeltet Granlia. Fører av den ene bilen klagde på smerter i nakken etter sammenstøtet. De to bilførerne er 26 og 63 år gamle.

KRISTIANSAND: Melding om mann med balltre