**ARENDAL: Mistenkt for promillekjøring

07.18:** En kvinne (45) ble stoppet mistenkt for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Hun ble kjørt til byens legevakt og fremstilt for blodprøvetaking.

KRISTIANSAND: Innbrudd

Et kontorlokale på Lund ble i løpet av natta utsatt for innbrudd. En patrulje reiste til stedet for å undersøke saken.

**GRIMSTAD: Bilbrukstyveri

08.55:** En sølvfarget BMW 320d 2007-modell med kjennemerke KH51497 ble i natt stjålet fra Trålumbakken i Grimstad.

**FLEKKEFJORD: Trailer med problemer

09.17:** En polsk trailer rapporter om problemer mellom Gausdal og Gyland. Bilen kom seg ikke opp en bakke og sklei ut i grøfta. Varseltrekanter ble satt opp og politiet reiste til stedet for å kontrollere forholdene.

**FARSUND: Innbrudd

09.33:** Et bolighus på Vanse er blitt utsatt for innbrudd. Politiet er varslet og skal se på forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

10.32:** Et kontor i Rådhusgata ble besøkt av tyver. En del verktøy skal være stjålet og verdiene ligger i størrelsesorden 50.000 kroner.

**VENNESLA: Manglet førerkort

10.15:** Utrykningspolitiet stoppet en bil på Drivenesveien. Føreren manglet førerkort og anmeldes følgelig for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

11.15:** Politiet får melding om innbrudd i en kjellerstue i Skippergata. Diverse gjenstander skal ha blitt stjålet og forholdet vil bli anmeldt i ettertid.

**LILLESAND: Innbrudd i bolig

11.23** Politiet fikk melding om innbrudd i en bolig i Tunveien. Det er ikke registrert at noe er stjålet fra boligen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

12.11** Politiet fikk melding om innbrudd i en bil ved Fjære skole. Vindu er tatt ut av bilen, og tyvene har fått med seg gps høytaler og ei eletrisk klatretralle.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos byggmester

12.37** Det har vært innbrudd hos byggmester Skaar. Tyvene har tatt seg inn gjennom et vindu og kommet unna med noe verktøy.

ARENDAL: Stjålet bil

I løpet av de siste dagene har en bil blitt stjålet fra Agderbil i Arendal. Bilen er en sølvfarget Mercedes personbil med kjennetegn NE 84241

**BIRKENES: Utforkjøring

14.00** En konteinerbil hadde trøbbel ved Søre Herefoss på riksvei 41, etter en utforkjøring. Viking i Arendal tok seg av det.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten sertifikat

14.31** kommer meldingen inn om et par bilførere som har kjørt uten lappen på Mosby, og som ble stoppet av utrykningspolitiet. En av bilførerne var i besittelse av mindre mengder hasj.

GRIMSTAD: Stjålet bil

En sort BMW er blitt stjålet fra Grefstad gård i Grimstad.

**NODELAND: Mopedist prøvde å stikke fra politiet

17.21** En 16 år gammel mopedist som kjørte uten førerkort fikk avskiltet mopeden sin ved Tunballen skole på Nodeland. 16-åringen prøvde å stikke fra politiet.

**SONGDALEN: Trafikkuhell

19.18** det har vært et mindre trafikkuhell på Hortemo. Det var kun materielle skader og politiet gjorde ikke noe med hendelsen.

GRIMSTAD: Innbrudd i bil

I løpet av natten eller dagen har det vært innbrudd i en bil ved Fjæresvingen i Grimstad. En vindusrute på bilen er knust og en gps var stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk på Joker

21.40** Politiet får melding fra en person som har observert to unge gutter knuse en rute på Joker i Kronprinsensgate. Guttene forsvant fra stedet på sykkel. Patrulje var på stedet, og så en knust rute, men ingenting tyder på at guttene har vært inne i butikken. Gjerningsmennene er foreløpig ikke pågrepet.

**FLEKKEFJORD: Mopedvelt

22.00** Politiet får melding fra AMK om ulykke på Uenes. Det ser ikke ut til å være alvorlige personskader, men personen ble brakt til Flekkfjord sykehus. Mopeden var eneste kjøretøy involvert i i ulykken.