Ellers har det vært to tilfeller av innbrudd, og politiet har beslagklagt bilen til en person etter gjentatt å ha fyllekjørt.

**GRIMSTAD: Restaurantbråk

22.38:** To overstadig berusede polakker gikk på en fest hvor de ikke var invitert. Store mengder alkohol ble konsumert og da de ble bedt om å gå, så slo de seg helt vrange. Politiet ble tilkalt og måtte ta dem med til politiarresten for overnatting på celle.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

22.39:** En plagsom gjest ble kjørt til arresten i Kristiansand. En 36 år gammel mann anmeldes for ordensforstyrrelser og for å ha båret kniv uten tillatelse.

**MANDAL: Knuste flaske

00.30:** En 21-åring fra Mandal ble anmeldt etter at han knuste en flaske på torget i Mandal.

**KRISTIANSAND: Søppelbrann

00.57:** Politiet fikk melding om brann i en søppelkonteiner like ved Coop Prix Gimlevang. Ingen er mistenkt, men brannen ble slukket av mannskaper fra Kristiansandsregionen brann— og redning.

**VEGÅRSHEI: Promillekjøring

01.22:** En mann (28) ble pågrepet mistenkt for promillekjøring. 28-åringen ble fremstilt for lege, som tok nødvendige dråper blod.

**EVJE: Krasjet i stolpe

01.34:** En 56 år gammel kvinne er mistenkt for promillekjøring etter at hun havnet i en stolpe på Evje. Ingen ble skadet i krasjet. Kvinnen ble fremstilt for lege som tok blodprøve av henne.

**FLEKKEFJORD: Slo ut tann

01.37:** En mann som var på Maritime hotell i Flekkefjord fikk en skalle i munnen og fikk slått ut en tann. Forholdet vil bli anmeldt, men så langt er ingen pågrepet i saken.

**KRISTIANSAND: Bråk

02.00:** En mann kom i klammeri med vaktene på Leopold. En 19-åring anmeldes for legemsbeskadigelse og ble pågrepet.

**ARENDAL: Mann slått ned

02.00:** En mann (21) ble slått ned på torget i Arendal. To litauere ble pågrepet og satt i politiets kassebil. Kort tid senere kom ytterligere to litauere for å befri de to førstnevnte, og låste dermed opp politibilen. Det endte med at fire menn ble satt i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Vakt slått i hodet

02.16:** To polakker skal ha slått til en vakt ved utestedet Spot i Dronningens gate. To personer ble innbrakt til politihuset, men forholdet anmeldes ikke.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.30:** En person ble slått ned ved 7/Eleven i Markens gate. Én 21-åring anmeldes for forholdet og ble innbrakt til politiarresten.

**KRISTIANSAND: Kranglefant

02.38:** En kranglefant i Artillerivollen kranglet og skrek ut trusler. Han var så høyt oppe at politiets mannskaper ikke fikk han rolig. Dermed gikk turen til sentralarresten ved Kristiansand politistasjon.

**GRIMSTAD: Besittelse

03.00:** En person ble pågrepet i besittelse av tabletter i Grimstad.

**ARENDAL: Dirigerte trafikken

03.30:** En personer så det som sitt kall å dirigere sentrumstrafikken ved 7/Eleven i Arendal. Den åpenbart berusede mannen stoppet ikke selv om politiet - som faktisk har trafikkdirigering som én av sine oppgaver - og ble dermed tatt med til politiarresten.

**ARENDAL: Bilbrann

04.12:** En bil påsatt falske kjennemerker brant ved Longum i natt. Crysleren skal ha blitt totalskadet i brannen.

**MANDAL: Innbrudd på treningssenter

11.30** får politiet melding om at det har vært innbrudd i Puls treningssenter, ved rutebilstasjonen i Mandal. Tyvene har knust et glassmonter og tatt med seg cirka 3000 kroner. De har også åpnet en vannkran slik at det er store vannskader på treningssenteret. Politiet har foreløpig ingen mistenkt i saken.

**VENNESLA: Innbrudd i hytte

15.00** Tyver har brutt seg inn i ei hytte ved Nomelandsdammen og stjålet en tv og rotet i hytten. Hytteeiere vil kontakte lensmannskontoret til mandag.

ARENDAL: Beslagla bil etter fyllekjøring

Politijuristen bestemte seg for å beslaglaglegge bilen til en mann i 40-årene fra Vennesla, etter at han gjentatte ganger er blitt tatt for kjøring i påvirket tilstand. Denne gangen kjørte han en uregistret bil og uten førerkort.