SØGNE: Beslagla mopedførerbevis

07.48 blir en mopedfører stoppet i forbindelse med en teknisk kontroll på Sogndalsveien. Mopeden var i slik forfatning at den måtte til kontroll hos biltilsynet. Mopedføreren, som er en 16 år gammel gutt, ble fratatt mopedførerbeviset. Han er anmeldt.

FARSUND: Nytt innbrudd på Farsund omsorgssenter

08.03 får politiet melding om at det i løpet av natten har vært innbrudd på Farsund omsorgssenter. Et vindu er knust i kjelleren, men det er foreløpig uklart om det har vært folk inne i bygningen og hva som eventuelt er stjålet. Det har vært flere innbrudd på Farsund omsorgssenter og Farsund legevakt, som holder til i samme bygning, den siste tiden. Innbruddet i natt blir det sjette.

SØGNE: Satt seg bak rattet igjen etter å ha mistet førerkortet

08.17 blir en 26 år gammel mann tatt for å kjøre uten gyldig førerkort i forbindelse med en kontroll på Sogndalsveien.

09.25 blir den samme mannen observert bak rattet ved Sogndalsveien igjen. Han stikker av fra kontrollen, og politiet har foreløpig ikke fått tak i vedkommende.

LYNGDAL: Stjal verdifulle kobberkabler

09.15 får politiet melding om at verdifulle kobberkabler er stjålet fra Sønnico ved Romsletta i løpet av natten. Lensmannskontoret i Lyngdal jobber videre med saken.

ARENDAL: Brann i boligus i Kongshavn

SØGNE: 10 biler kontrollert

10.45 og utover har UP hatt kontroll på Sogndalsveien. 10 biler ble kontrollert, og tre personer fikk bot for å ikke bruke bilbelte.