AGDER: Her er et innblikk i Agder-politiets arbeid tirsdag 7. april.

**Kristiansand: Uønsket gjest

00.53** melder et utested i Vestre Strandgate om en gjest som ikke oppfører seg som ønsket. Politiet rykker til stedet og bortviser personen.

**Kristiansand: Narkotikabesittelse

01.15** stanses en bil i Kristian IVs gate. Politiet pågriper en person som man mistenker for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. Vedkommende, som er en kristiansander på 27 år, blir kjørt til arresten og anmeldt.

**Froland: Trafikkuhell

02.03** kontakter AMK politiet. Det meldes at en bil har endt i grøfta langs veien mellom Bråstad og Løddesøl. En person, som ikke har pådratt seg personskader, er mistenkt for å ha kjørt i fylla. Mannen fra Arendal arresteres, og det tas rutinemessig blodprøve av vedkommende, som er 18 år. Det viser seg også at bilen som ble kjørt av veien er stjålet fra en fest i Froland. Dermed tas mannen for både fyllekjøring og biltyveri.

**Farsund: Høy musikk

02.34** må politiet gjenopprette nattero på en adresse i Farsund.

**Kristiansand: Vold

02.50** meldes det at ei jente er blitt slått i hodet av en person på storkiosken 7-Eleven i Markens gate. Gjerningsmannen har stukket fra stedet, men jenta mener hun vet hvem han er, og vil anmelde ham. Jenta anser seg ikke som skadet etter slaget, men tar seg likevel en tur til legevakta.

**Søgne: Innbrudd

02.50** kommer det melding om ubudne gjester på Langenes bo— og aktivitetssenter. Noen har brutt seg inn et vindu, og foreløpige undersøkelser tyder på at noen har stjålet diverse medisiner fra stedet.

**Kristiansand: Høy musikk

02.56** må politiet gjenopprette nattero på en adresse i Fritz Jensens gate i Kvadraturen.

**Kristiansand: Vold

02.58** er det igjen bråk ved storkiosken 7-Eleven i Markens gate. To personer skal være innblandet i slagsmål, et oppgjør som er avblåst når politiet ankommer stedet. Én av de to slåsskjempene er mistenkt for nasking fra kiosken, og anmeldes for dette.

**Søgne: Narkotikabesittelse

03.50** kontrolleres en bil. Man oppdager at en kvinne i bilen er i besittelse av mindre mengder hasj. Søgnekvinnen, som er 32 år gammel, anmeldes for ulovlig narkotikabesittelse.

Vennesla: Trafikkuhell ved Vigeland stasjon

07.44 blir en bil påkjørt i siden av en bil som skal ha kommet over i feil kjørefelt ved Vigeland stasjon. Førerne av bilene skal ha vært enige om hendelsesforløpet, og saken ble ordnet opp med politiet på stedet. Ingen personer ble skadet i uhellet.

Lyngdal: Kjørte moped uten førerkort

06.30 blir en mopedfører stoppet i kontroll på riksvei 43 ved Kvavik. Den 27 år gamle mannen som var ute og kjørte moped kunne ikke vise gyldig førerkort, og vil bli anmeldt. Mopeden hans ble avskiltet.

Gjerstad: Kjørte i 119 km/t i 80-sonen

06.34 blir en 71 år gammel mann fra Arendal stoppet i en UP-kontroll ved Gjerstad. Mannen kjørte i 119 km/t i 80-sonen, og fikk førerkortet beslaglagt.

Grimstad: Så to menn kjøre avgårde med båten sin

08.50 melder en fortvilet kvinne fra om at hun ser båten sin forsvinne fra bryggen på Hesnes med to fremmede menn om bord. Mennene skal ha kjørt østover i Hestneskanalen. Politiet har ikke sett noe mer til båten, men har varslet diverse fartøy om å holde utkikk etter den. Båten er en 16-fots Yamarin fra Yamaha med 60 hestekrefter. Den har registreringsnummer: IAS028. Grimstad: Stjal scooter

10.37 meldes det om at en gul scooter av merket Yamaha Jog har blitt stjålet fra Opplandsveien i løpet av natten. Mopeden har registreringsnummer: PU5602. Grimstad: Innbrudd i bolig

11.11 melder eieren av en bolig på Naudenes fra om at det har har hatt innbrudd. Vinduet i verandadøren er knust, og innbruddstyvene har romstert rundt i huset. En kriminaletterforsker fra Grimstad undersøker boligen.

Kristiansand: Trailer mistet pukk- bil fikk sprekk i frontruten

13.15 får politiet melding om at en stor grønn traktor har mistet pukkstein på veien ved bussgarasjene på Storenes. En bil ble truffet av pukksteinen, og fikk en sprekk i frontruten. Veitrafikksentralen ryddet opp på stedet.

.