KRISTIANSAND: — Per (Madland, red.anm.) ville tilbake til en operativ stilling. Nå som Gry Moen forlater sjefskontoret i ABCenter for å gå tilbake til konsernledelsen i Sparebanken Sør, bød muligheten seg. At Per har hatt synspunkter på driften i ABCenter, er helt greit, sier Gunnar Thomassen.

Thomassen er på tampen av sin periode som konstituert, administrerende direktør hos ABCenter-eier Sparebanken Sør.

1. november rykker den nye bossen, Geir Bergskaug, inn i kontoret som Morten Kraft hadde fram til tidligere i år.

Dermed skal en ny kabal legges, og Per Madland – gründeren bak ABCenter sammen med Dag Thomassen – er tilbake i manesjen for fullt som sjef for ABCenter.

På vei ut.

For mindre enn en måned siden fortalte samme Madland til Fædrelandsvennen at han hadde sagt opp i meglerselskapet, hvor han hadde vært direktør fram til han ble erstattet av Alfred Solgaard i 2007. Madland sa dette til avisen:

«Etter min mening blir det feil å styre et meglerhus med personer som ikke har nødvendig kjennskap til meglerbransjen. Eiendomsmegling er et salgsyrke med nye kunder hver dag. Det er også en kunnskapsbedrift og det blir vanskelig å få nødvendig respekt om du som leder ikke har denne kunnskapen selv. Hele substansen i bedriften går ut av kontordøra kl. 16, derfor er det også ufattelig viktig å ta vare på de ansatte.»

Det har ikke lyktes Fvn.no å få kontakt med Per Madland.