**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.31:** Én person blir pågrepet og anmeldt. Personen skal ha slått rundt seg og knust to dører i inngangsdøra på rutebilstasjonen i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Spyttet på vakt

00.31:** Politiet hentet én person på Havana. Personen skal angivelig ha slått mot og spyttet på dørvakta. Mannen vil muligens bli anmeldt, men slapp å overnatte i arresten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.44:** Det blir meldt om slåsskamp mellom ungdommer på Andøya. Politiet rykker ut og pågriper en voksen mann som skal ha slått mot ungdommer. Han blir satt i drukkenskapsarresten.

**VENNESLA: Festbråk

00.55:** Politiet rykker ut etter melding om høylytt fest i Vennesla. Da de kommer fram viser det seg at det har roet seg ned og er stille på stedet.

**KRISTIANSAND: Trøbbel med gjest

01.17:** En gjest på Caledonien krangler med en dørvakt. Politiet bortviste mannen fra rommet sitt på hotellet og han måtte ta til takke med et mindre komfortabelt rom, nemlig i politiets sentralarrest.

**KRISTIANSAND: Hasj-besittelse

01.20:** Tollvesenet stoppet en bil som kom med ferja. Bilfører var i besittelse av cirka to gram hasj og kan foruten anmeldelse forvente seg et forelegg. Personen ble sittende i arresten i natt.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk

01.30:** En dørvakt ved Harveys tilkaller politiet for å fjerne to meget ampre personer. De to bortvises for resten av natta.

**ARENDAL: Fest tok helt av

01.38:** En festdeltaker på Nedenes i Arendal måtte kjøres til legevakten for behandling etter at festen hans gikk over stokk og stein.

— En som hadde hatt fest ringte og sa at den hadde tatt helt av. Han stod alene igjen med et til dels svært rasert hus. Gjestene hadde forlatt huset. Da vi kom fram viste det seg at det var riktig, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland, til fvn.no.

Festarrangøren (33) kunne vise fram blod i leiligheten og måtte selv kjøres til legevakten av sin far for behandling av en del kuttskader. Politiet har sikret seg navn på personen som skal ha vært mest aktiv.

**KRISTIANSAND: Kunne ikke betale

01.47:** En drosjekunde på Flekkerøya kunne ikke betale for turen. Ved rundkjøringen på øya gikk mannen ut av bilen og sparket så til skjermen på bilen. Da politiet kom til stedet var mannen borte og forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Bråk

01.55:** Politiet kjørte én person til legevakt for sying etter bråk ved utestedet Fishermans pub på Langbrygga.

**ARENDAL: Pirattaxi stoppet

02.13:** Politiet stoppet en person som drev pirattaxi-virksomhet. Sjåføren hadde fått 200 kroner for å kjøre en person fra sentrum til Myra, og vil følgelig få forelegg.

**KRISTIANSAND: Kranglet

02.17:** En kranglete mann ble bortvist fra Victoria pub i Markens gate.

**KRISTIANSAND: Bråket

02.28:** En mann ble bortvist etter å ha bråket i Markens gate.

**KRISTIANSAND: Besittelse

02.45:** En mann (27) ble pågrepet i besittelse av kokain. Totalt skal mannen ha hatt mellom ett halv og ett gram kokain. Han ble satt i arresten og er anmeldt for besittelse.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

02.49:** En portugisisk sjømann som jobber for den tyske marinen ringer politiet og sier på dårlig engelsk at noen har forsøkt å bryte seg inn i leiligheten hans. På stedet viser det seg at gjerningspersonen ikke har kommet helt inn i leiligheten. Det er gjort en del skadeverk på stedet.

**GRIMSTAD: Mann slått

03.06:** En mann i 60-årene skal ha blitt slått ned av to menn i 20-årene. Personene er identifisert og politiet i Grimstad jobber med saken utover dagen.

**ARENDAL: Promillekjøring

03.17:** Politiet stopper en bil i Hauslandsveien hvor bilfører kan mistenkes for å ha kjørt i promille- og ruspåvirket tilstand. I bilen fant politiet noe pulver og mannens leilighet ble derfor ransaket. Der fant politiet en rifle som ble beslaglagt. Det ble tatt utvidet prøve av mannen.

**KRISTIANSAND: Besittelse

03.39:** Politiet sjekker en bil på Esso Oddemarka. Én mann blir pågrepet for besittelse av cirka to gram hasj, 5-6 tabletter blåvalium og en kniv. Personen overnattet i politiarresten.

**FLEKKEFJORD: Fyll

04.29:** En taxi ble bedt om å rekvirere politiet i Ringveien i Flekkefjord. Det viste seg å dreie seg om en fyllekrangel mellom en mor og datter.

**KRISTIANSAND: Ville hente kompis

05.05:** En svært full mann møtte opp på politivakta og fortalte at han ønsket å hente en kompis i politiarresten. Mannen var stygg i munnen og snakket seg etter hvert ned i arresten.

**KRISTIANSAND: Pizzatyv

05.27:** En mann tok seg med flere pizzaer inne på Shell Valhalla. Politiet hadde ingen ledige patruljer og har derfor ikke vært på jakt etter mannen.

**KRISTIANSAND: Mann med BH bortvist

09.16:** Securitas på biblioteket i Kristiansand ber om hjelp til å bortvise en vanskelig mann med BH og skjørt. Mannen ville ikke samarbeide og ble satt i arresten.