**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bil

07.07** En bil parkert i Holbergsgate har blitt fråstjålet stereoanlegget i løpet av natten. Det var eieren av bilen som selv meldte ifra.

**KRISTIANSAND: Forsøk på brukstyveri av bil

07.32** En bil på Randesund ble forsøkt stjålet i natt. Sidevinduet på bilen var knust og bilen var forsøkt koblet. Foholdet vil bli anmeldt til politiet.

SØGNE: Brøt seg inn på skole — spiste is

**KRISTIANSAND: Trailer sperret veien

09.44** En trailer som ikke var skodd for vinterføret fikk problemer i Tinnheiveien i Kristiansand. Traileren skal ha vært registrert i utlandet, men den skal ikke ha vært til hinder for trafikken.

**KRISTIANSAND: Slipemaskin på avveie

10.05** En bilist meldte fra til politiet om at han har mistet en slipemaskin på E 18 like ved Varoddbrua i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

10.06** Politiet fikk melding om en hensatt bil ved Ålefjærveien. Bilen er tidligere meldt stjålet til politiet.

SØGNE: Stjålet strandtrille

12.53 En mann møter opp hos politiet i Søgne og melder om en stjålet strandtrille. Trilla stod ved seiljolla hans på Piren i Høllen. Seiljolla hadde ingen rørt.

LILLESAND: Tiggere

12:52 Politiet fikk melding om klager på noen utenlandske tiggere som tigget penger på området Møglerstu i Lillesand. Politiet var oppe og kikket, men da var de forduftet.

**ARENDAL: Brann i varebil

15:08** En varebil skal ha kjørt ut av veibanen ved Plankemyra i Arendal. Opplysninger politiet har fått går ut på at det skal være brann i bilen. Brannvesnet, ambulansen og politiet er på stedet.

**ARENDAL: Rullestol utfor veien

15.08:** En rullestol hadde sklidd utfor veien ved Plankemyra i Arendal u dag. Ingen personer ble skadet i uhellet.

**ARENDAL: Innbrudd i klesbutikk

16.16:** To menn på 20 og 25 år ble arrestert og satt i arresten etter et innbrudd i Jack and Jones butikken i Arendal sentrum mandag ettermiddag. Mennene hadde stjålet noen jakker.

**KRISTIANSAND: Mann kjørt hjem

16.57:** En kjenning av politiet ble kjørt hjem til seg selv etter at han gikk beruset rundt i byen.

**ARENDAL: Kjørte firhjuling med kjelke bak

18.14:** En 15 år gammel gutt fikk beslaglagt en firhjuling etter at han kjørte i Lensmannsbakken i Arendal med en kjelke etter. Bak på kjelken satt det flere ungdommer.

**MANDAL: Oppsøkte eks-kjæreste

18.35:** En mann besøkte sin eks-kjæreste i kveld. Kjæresten ville ikke ha besøk av eksen. Først ville ikke eksen gå, men han forsvant likevel fra stedet før politiet kom.

**ARENDAL: Bil skled av veien

19.58:** En bil skled av veien ved Lindstøl i Arendal mandag kveld. Ingen personer ble skadd i uhellet, og bilen ble dratt opp av Viking. Etterpå kunne bilisten kjøre videre.

**FROLAND:Sprengte postkasse

20.26:** En postkasse ble sprengt på Hurvehei i Froland. Ingen personer ble skadd, men posten brant opp.