**GRIMSTAD: Prøvde å dra jente ut av bil

00.14:** Politiet får melding om at noen personer prøvde å dra en jente ut av en bil, og sparket til bilen så den bulket. Saken anmeldes.

KRISTIANSAND: Drakk på bussen fra Søgne

En politipatrulje innbringer tre personer som har drukket på bussen fra Søgne til Kristiansand sentrum. To gutter og en jente. Alle tre får en bot på 3000 kroner hver for drikking på offentlig sted.

**RYKENE: Mistanke om promillekjøring

00.31:** En politipatrulje stopper en bil på Rv. 407 ved Rykene. Politiet har mistanke om promillekjøring og tar med seg sjåføren for blodprøver.

**KRISTIANSAND: Stjal jakke

00.35:** En dame melder fra til politiet om at hun har blitt frastjålet en jakke på Herlig Land. Politiet pågriper en dame med rumensk opprinnelse på stedet. Damen blir satt i arrest.

**ARENDAL: Slagsmål

00.38:** Politiet får melding om slagsmål på Sjøloftet i Arendal. Når patruljen kommer til stedet har gjerningsmannen forsvunnet. Saken anmeldes ikke.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.45:** Politiet får melding om slagsmål på Leopold. Patrulje får tak på gjerningsmann, og tar han med til politistasjonen. Fornærmede har fått et kutt over øyet, og vil anmelde saken.

HOVDEN: Promillekjøring

Politiet får melding om to biler som kjører rundt på Hovden. Det er mistanke om promillekjøring. Men politipatruljen finner ikke de to bilene.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.47:** Politiet får melding om en overstadig beruset person på utsiden av Havanna. Mannen blir tatt inn i fyllearresten.

**ARENDAL: Urinering på offentlig sted.

01.05:** Politiet kommer over en person som står å urinerer på utsiden av Havnepuben i Arendal. Mannen blir bøtelagt.

**ARENDAL: Slåsskamper

01.14:** Politiet får melding om to slåsskamper på langbygga i Arendal. En politipatrulje er raskt på pletten, og folk roer seg ned og går bort fra stedet.

**KRISTIANSAND: Beruset person

01.31:** Politiet får melding om en beruset person. Før politiet kommer til stedet er mannen borte.

**ARENDAL: Skallet på Tiger Tiger

01.25:** En person møter opp på politivakta i Arendal og opplyser om at han er blitt skallet i ansiktet på Tiger Tiger. Han viste hvem som hadde gjort det, og vil anmelde forholdet etter hvert.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.42:** Politiet får melding om slagsmål på utsiden av Fishermans Pub i Arendal. En person blir pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Taxisjåfør i trøbbel

02.45:** Politiet får melding fra en taxisjåfør som har problemer med hissige passasjerer. De sparker til han, og laget også skader på bakdøra til taxien. Taxisjåføren anmelder forholdet.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.48:** Politiet får melding om slagsmål på utsiden av Tapperiet i Arendal. Politiet sender ut en patrulje, og situasjonen roer seg ned.

**KRISTIANSAND: Angrep dørvaktene

03.12:** Politiet får melding om at vaktene på Ernst Hotell har problemer med to personer på stedet. De skal blant annet ha blitt angrepet. En person blir tatt med til politistasjonen og anmeldt.