KRISTIANSAND: Rullestol mot bil

14.55: Se egen sak

KRISTIANSAND: Gutter stjal veske

13.38: En eldre kvinne ble frastjålet vesken sin i Vågsbygd. Politiet leter etter to yngre gutter som er mistenkt i saken. Det skal ikke ha blitt brukt vold i forbindelse med hendelsen.

VENNESLA: Råkjørte på riksvei 9

13.39: En bilfører ble fratatt førerkortet på stedet etter å ha blitt tatt i fartskontroll på riksvei 9 ved Kilefjorden. Farten ble målt til solide 123 km/t i 80-sonen.

ARENDAL: Kalv på avveie

13.45: En bonde har meldt om en kalv på rømmen i nærheten av Åsbiveien. Dersom noen skulle komme over n sort og hvit kalv i skogområdene i Arendal er politiet interessert i å få beskjed.

ARENDAL: Tatt uten førerkort

13.13: En bilfører ble anmeldt for å kjøre bil i sentrum uten førerkort og skilter på bilen. Årsavgiften var heller ikke betalt.

FROAND/SØGNE: Flere mistet lappen

11.45: Flere personer har onsdag formiddag mistet lappen for å ha kjørt for fort. En bilist mistet sertifikatet på E 39 i Søgne for å ha kjørt i 117 kilometer i timen i 80-sonen. Like etter mistet to til lappen, denne gang i Hynnekleiv i Froland. Høyeste hastighet her fra 79 km/t i 50-sonen.

Flere dyrepåkjørsler

Politiet melder om flere påkjørsler av dyr onsdag morgen. Den første er på riksvei 9 i Horrnes der en elg blir påkjørt. Så, en time etter, blir nok en elg påkjørt, denne gang i Barmen i Risør. Like etter blir et rådyr påkjørt i Vegårshei ved Espelandsmyra. Like etter klokken 7 skjer det igjen, nå på Røysland i Åseral. Her blir også et rådyr påkjørt. I alle fire tilfellene er viltnemnda varslet.

ARENDAL: Brann i pumpehus

06.06: Melding om røykutvikling fra det som trolig er et pumpehus i Saltrød. Brannvesen og politiet rykker ut til stedet. Det blir etter hvert kontroll på brannen som har gjort skade på kledning. Politiet utelukker ikke at brannen er påtent. Politiet ber om kontakt med publikum som kan ha sett noe i området.