**SØGNE: Pasienter klager på høy musikk

00.05:** Pasienter på Søgne omsorgssenter på Tangvall klager på høy musikk fra nabohus. Politiet rykker ut til stedet og oppsøker en bolig der festdeltakere spiller for åpne vindu. Musikken blir skrudd ned etter politibesøket.

**KRISTIANSAND: Klage på fest

00.21:** Politiet får klager fra området ved Arthurs Jernvare i Vågsbygdveien. Ifølge vitner knuser ungdomme flasker og driver hærverk. Politiet får roet ned en fest i et hus i nærheten.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

00.28:** Også fra en fest i Ryttergangen får politiet klager på høy musikk og støy. Sønn av huseier får roet ned festdeltakerne etter anmodning fra politiet.

**LILLESAND: Klage på støy

00.30:** Politiet får nok en gang klager om støy og høy musikk, denne gang fra Passaten i Lillesand. En patrulje blir sendt til stedet og festen roer seg.

**SØGNE: 20-åring mistenkt for fyllekjøring

00.30:** En 20 år gammel mann fra Kristiansand blir pågrepet på Åros mistenkt for promillekjøring. Mannen blir tatt med til politistasjonen i Kristiansand for å avlegge blodprøve. Han er anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

00.40:** Politiet får klager om høy musikk fra Christian IVs gate. Festdeltakerne er på vei til byen da politiet kommer til stedet.

**KRISTIANSAND: 15-åring lager bråk

01.00:** En 15 år gammel gutt blir brakt inn for ordensforstyrrelse i Topdalsveien ved Hamresanden. Gutten var beruset og ble tatt hånd om av barnevernsvakta.

**FARSUND: Klage på biler

01.12:** Politiet får inn klager på to biler som spoler i Farsund sentrum. Politiet har ikke ledige patruljer å sende, men har fått registreringsnummer på bilene.

**KRISTIANSAND: Høy musikk fra Bendiksbukta

01.20:** Politiet får inn melding om høy musikk fra russetreffet i Bendiksbukta. En fotpatrulje er på stedet og får roet russen ned.

**GRIMSTAD: To jenter slåss i parkeringshus

01.34:** En 17 år gammel jente får seg et slag i øyet da to jenter braker sammen i et parkeringshus i Storgata. Det er uklart om forholdet vil bli anmeldt.

**VENNESLA: 18-åring pågrepet

02.00:** Politiet pågriper en 18-åring etter at vedkommende skal ha forsøkt å bryte seg inn i en bil i Bruveien. Han skal også ha gått løs på et busskur. Mannen blir kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Skallet ned vakt

02.23:** En 20 år gammel mann fra Mandal blir tatt med inn i arresten etter at han steller i stand bråk på Leopold. 20-åringen skal ha skallet ned en av vaktene, og fikk selv et kutt i kneet i basketaket. Mannen vil bli anmeldt.

**LILLESAND: Slo mann i hodet med flaske

02.23:** Politiet blir tilkalt da det oppstår slåsskamp ved Sjøbua i Lillesand. Da politiet kommer til stedet har mannen som startet det hele stukket fra stedet. En knapp time senere, klokken 04.07, får politiet melding om at mannen er på ferde igjen, denne gang i Storgata. Der slåss han med flere andre, og slår blant annet en mann i hodet med flaske. Mannen, en 26-åring fra Lillesand, blir pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Slåssing utenfor Caledonien

02.47:** En person blir kjørt til legevakta etter at han får slått ut flere tenner i en slåsskamp utenfor Hotelll Caledonien. 15 personer skal ifølge politiet være innblandet i masseslagsmålet. Også en kvinne skal ha blitt slått ned. Politiet kjenner ikke identiteten til gjerningsmennene, og saken blir etteforsket.

**ARENDAL: Viste finger til politiet

03.17:** En 34 år gammel mann blir satt i fyllearresten for ordensforstyrrelse. Mannen var ifølge politiet svært beruset, og skal blant annet ha vist fingeren til politipatruljen. Han kan vente seg en bot for forholdet.

**KVINESDAL: Laget bråk

03.30:** En overstadig beruset kvindøl blir kjørt hjem etter at han ha stelt i stand bråk på Harvest Bar.

GRIMSTAD: Tatt etter knivstikking

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

09.20:** Tollvesenet stopper en 41 år gammel tysk-amerikaner på vei inn i landet fra danskeferja. Mannen har på seg mindre mengder narkotika. Han blir brakt til politikammeret i Kristiansand i påvente av reaksjon.