— Det blir annerledes enn fjoråret da festivalen gikk over tre dager. Denne gang blir det meste konsentrert over kommende lørdag, i tillegg til et arrangement fredag. I fjor var det mer showbasert, mens vi i år konsentrerer oss mer om musikk.

Det sier arrangører Leila I. Amouche og Lene Lauvdal Holtan i kulturhuset Buen.

Følg FVN Mandal på Facebook!

Lørdag er det seks ulike konserter på løpende bånd fra tidlig ettermiddag til langt ut på natten.

Artistene

Dette er artistene som kommer:

<p>Lars Bremnes skal opptre på biblioteket i Buen lørdag.</p>

Lars Bremnes: Konserten har han kalt «himmel nok tel alle». Flere av sangene er fra hans nye album som kommer i første uke i mars. Her skriver han på sin egen måte om urolige hjerter, upålitelig hukommelse, uventet kjærlighet og en nabo i batman-drakt.

I år konsentrerer oss mer om musikk

Tønes: Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere.

Phone Joan: De er fire vidt forskjellige musikere som har bestemt seg for å forenes om et felles prosjekt, og det er nettopp dette som gjør dem til et spennende og stormfullt bekjentskap.

Silje Nymoen og SiLyA and the Sailors rocker er klare for Vinterfestival i Mandal.

Silya: Silya har på etablert seg som en av Norges fremste og mest spennende artister. Etter seieren i Stjernekamp på NRK høsten 2013, har Silya rukket å ha en #1-hit på iTunes med singelen «Sucka” og sluppet albumet “Unanchored”. Hilde Selvikvåg: Hun er oppvokst like utenfor Bryne på Jæren. Hun har spilt piano siden hun var seks år. Nå skal hun være med på foajéjazz i Buen.

I tillegg skal mandalitten Bjørn Hunt ha noe som heter «trubadurpub» lørdag ettermiddag.

Tradisjon

— Det var mange gode tilbakemeldinger fra det som skjedde i fjor, og det inspirerer. Nå håper vi festivalen blir en fast tradisjon som er med på å skape liv midt mellom to skalldyrfestivaler, smiler Leila I. Amouche og Lene Lauvdal Holtan.