— Det har vært en natt på det jevne. Som vanlig har det vært en del feststøy som har forstyrret natteroen, sier Eyvind Formo, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Han opplyser at politiet har vært å dempet noen fester, men har ikke hatt kapasitet til å oppsøke alle.

**MANDAL: Båtfører tatt med høy promille

23.03:** Båtfører stanset av politibåten med for høy promille. Kjøres legevakt for blodprøve. Forholdet anmeldes, melder politiet.

**ARENDAL: Arrestert etter nekt av bortvisning

00.02:** En mann ved Langbrygga bortvises fra Arendal sentrum for resten av natten. Det viste seg imidlertid at mannen ikke ville høre. Han anmeldes derfor for å ikke etterkomme pålegg og ble kjørt til arresten.

**FARSUND: To personer på moped

00.04:** Politiet stoppet en moped med to personer, og ga fører forenklet forelegg. Verge varsles.

**KRISTIANSAND: Offentlig urinering

00.13:** Mann anmeldes for urinering på offentlig sted i Henrik Wergelandsgate ved Rutebilstasjonen i Kristiansand sentrum..

**KRISTIANSAND: Dempet fest

00.24:** Politiet demper støyen fra en fest i Oddernesveien i Kristiansand.

**MANDAL: Moped med manglende lys

00.14:** Moped stanset og gitt kjøreforbud på grunn av manglende lys. Mannen blir pålagt å vise mopeden for Biltilsynet for kontroll.

**KRISTIANSAND: Uforsiktig kjøring

00.45:** Politiet fikk inn en melding om en bilfører som kjører uvørent i sentrum. Bilen ble observert i Vestre Strandgate. Føreren får advarsel samt forenklet forelegg for mangler ved lys.

MANDAL: Båtfører i påvirket tilstand

24 båter ble i natt kontrollert av politibåten i Mandal. En anmeldelse ble skrevet ut for føring av båt i påvirket tilstand.

**TVEDESTRAND: Klatret på Nupenkrukka

00.30:** Politiet fikk inn en melding om ungdommer som klatret på Nupenkrukka i sentrum. Politiet hadde ikke kapasitet til å se på saken.

**GRIMSTAD: Dempet fest

00.32:** Politiet demper støyen fra en fest i Grooseveien.

**MANDAL: Åpnet kumlokk

00.51:** Politiet fikk inn en melding om noen som åpner kumlokk i Giert Giertsensgt. Det ble ikke sett noe til gjerningsmenn, men politiet opplyser at åpning av kumlokk er til fare for folk og biler.

**MANDAL: Slo etter politiet

01.06:** En mann anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann. Vedkomne skal ha slått etter politiet. Forholdet anmeldes og vedkomne ble kjøret i arresten.

**KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

01.16:** Mann anmeldes for å benytte falsk legitimasjon ved Kick Malt & Mat.

**FARSUND: Bortvist fra pub

01.15:** En mann bortvises fra Puben i Farsund.

**ARENDAL: Beruset mann kjørt hjem

01.20:** Beruset mann kjørt hjem til bopel av politiet fra Arendal sentrum.

**ARENDAL: Ville ikke la seg pågripes

01.35:** En mann, født i 1982, anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann etter at han satte seg opp ved pågripelse. Mannen kjøres i arresten.

**ARENDAL: Bortvist fra pub

02.02:** To personer ble bortvist fra Fisherman's pub Arendal.

ÅSERAL: Rolig festival

Lite meldinger til politiet om ordensforstyrrelser ved Eikerapen Rootsfestival.

**RISØR: Bortvist fra sentrum

02.05:** En mann har blitt bortvist fra sentrum for resten av natten etter at han uten hell forsøkte å komme inn på et utested flere ganger.

**KRISTIANSAND: Slossing i sentrum

02.10:** Slossing og eller dytting mellom to menn i Vestre Strandgate. Den ene vurderer å anmelde forholdet. Begge ble dimittert på stedet.

**LINDESNES: Legemsfornærmelse

02.11:** Melding om legemsfornærmelse på Vigeland. Gjerningsmannen skal være kjent for politiet. Fornærmede vurderer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Full person

02.12:** Politiet fikk inn en melding om en svært full person i Tollbodgata. Vedkomne ble kontrollert av politiet, og konkluderte med at mannen klarer seg selv.

**VENNESLA: Stjålet moped

02.14:** Politiet fikk inn en melding om en stjålet moped med registreringsnummer LL9543. Tips politiet tas på telefon: 02800. **LYNGDAL: Kolliderte i et tre

02.40:** Politiet fikk inn en melding om promillekjøring i Lyngdal. Føreren av bilen skal ha kjørt av veien og kollidert med et tre. - Vi har pågrepet en mann født i 85, som er siktet for kjøring i påvirket tilstand, melder Eyvind Formo, operasjonsleder i Agder politidistrikt. Føreren har blitt kontrollert av ambulase på stedet og det skal kun være snakk om materielle skader. Det ble ugså funnet mindre mengder med narkotika i bilen. Føreren anmeldes også for dette.

**KRISTIANSAND: Bortvist etter bråk

02.41:** En kvinne bortvises fra sentrum for resten av natten etter bråk i Tollbodgata.

**ÅSERAL: Slått til

02.46:** En fornærmede skal ha blitt slått til på Eikerapen i Åseral. Gjerningsmannen skal være en kjenning av politiet og fornærmede vurderer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

02.46:** En mann bortvist fra sentrum i Rådhusgata ved Bryggebakken.

**RISØR: Overstadig beruset

02.50:** Politiet kjører hjem en overstadig beruset mann i Risør.

**KRISTIANSAND:Slosskamp i Tollbodgata

02.50:** Politiet fikk inn en melding om slossing mellom to personer i Tollbodgata ved KIWI. En mann bortvises fra byen for resten av natta.

**KRISTIANSAND: Forulempet offentlig tjenestemann

02.54:** En mann anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Kollisjon ved E18

02.55:** Politiet bistår bilfører etter kollisjon ved E18 Bjørndalssletta i Kristiansand. Det ble også her påført materielle skader på bilen.

**FLEKKEFJORD: Beruset mann

03.03** : Politiet fikk inn en melding om en beruset mann som er til pest og plage for andre i matkøen i Elvegata. Politiet var imidlertid opptatt med andre forhold.

**FARSUND: Sovende i Byparken

03.14:** Politiet fikk inn en melding om en mann som sover i Byparken. Vedkomne ble vekket av politiet og tatt hånd om av venner.

**KRISTIANSAND: Beruset mann

03.29:** Politiet fikk inn en melding om en beruset mann ved Caledonien Hotell. Vedkomne var borte da politiet ankom.

**ARENDAL: Høy musikk

03.43:** Melding om høy musikk som forstyrrer natteroen ved Kittilsbukt i Arendal. Det var imidlertid stille da politiet ankom.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra nødboliger

03.47:** En person kjøres bort fra Marvika Nødboligeri Kristiansand da han ikke har opphold på stedet.

**KRISTIANSAND: Dempet nachspeil

03.57:** Politiet demper et nachspiel i Festningsgata som forstyrrer natteroen.

**KRISTIANSAND: Innelåst på pub

04.17:** Politiet fikk inn en melding om en innelåst person på Victoria Pub. Forholdet ordnes ved hjelp av Securitas.

**LILLESAND: Dempet bursdagsfest

04.49:** Politiet pålegger festdeltakere på en bursdagsfest i Lillesand om å dempe lydnivået slik at naboer får sove.

**LINDESNES: Kjørte på rådyr

04.57:** Politiet fikk inn en melding om at et rådyr hadde blir påkjørt. Dyret døde, og Vetrafikksentralen tar seg av dyret.

**GRIMSTAD: Løftet av kumlokk

05.05:** Politiet fikk inn en melding om at noen kumlokk hadde blitt dratt ut av posisjon også på Grimstad, ved Bergemoen. Politiet opplyser at de skal ser om de får dem på plass igjen. - Det er farlig både for biler og folk. Hvis noen havner ned i et slikt hull kan det skape store skader både på personer og på biler, sier operasjonsleder Eyvind Formo. Han er ikke kjent med at politiet har vært plaget med slikt før.

**FARSUND: Brann i trafo

05.28:** Politiet fikk inn en melding om enbrann i en trafostasjon på Vanse. Årsken kan være et mulig lynnedslag, og Agder Energi har blitt varslet av brannvesenet. Ifølge brannvesentet var stasjonen helt utbrent, opplyser politiet.

**MARNADAL: Tre blåst over veien

07.03:** I krysset mellomFV455 og FV461 i Marnardal har et tre blåst over vegbanen. Treet sperrer begge felt, og Vegtrafikksentralen er varslet.

**FLEKKEFJORD: Hus brant ned

07.25:** Politiet fikk i halv åtte-tiden inn en melding om en husbrann på Gyland. Nødetatene på vei til stedet. Les mer i egen sak.

**SØGNE: Trafikkulykke

10.16:** Politiet melder om trafikkulykke, én kilometer fra Trysnes Marina retning nord. Utforkjøring. Les mer i egen sak.

**IVELAND: Husbrann etter lynnedslag

12.53:** Melding om husbrann ved Bakkemyra. Nødetatene er på vei.Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Trafikkulykke på riksvei 42

13.23:** Melding om trafikkulykke ved Bråstad. En person sitter fastklemt i bil. Nødetatene på vei. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Båttyveri

15.18:** Politiet melder om tyveri av en blå Animar 320-jolle, med en påmontert 9,9 hk-motor. Tyveriet skal ha skjedd natt til søndag. Forholdet er anmeldt.