To biler involvert i ny trafikkulykke

To biler er involvert i en trafikkulykke i Vegårshei.

VEGÅRSHEI: Politiet melder om nok en trafikkulykke på Agder-veiene. To biler er involvert i ulykke mellom Kviste og Øygardslia i Vegårshei kommune.

Det skal være lettere personskade. Ifølge politiets operasjonssentral er to personer kjørt til legevakten i Arendal for sjekk. Fører av den ene bilen har kørt i et autovern før han traff en møtende bil. Politiet har opprettet sak og beslaglagt et førertkot.

Politiet fikk meldingen klokken 21.10.

Utforkjøringen føyer seg i rekken av flere ulykker i løpet av søndagen og natt til søndag. En person er alvorlig skadet etter at en bil med fire personer krasjet i Høvåg natt til søndag. På E 18 ved Hånes kjørte en bil i autovernet, og en bil havnet i løpet av morgentimene på taket ved Kjerlingland i Lillesand.

Ved 13-tiden kjørte en bil med fire passasjerer ut på fylkesvei 408 på Rykene i Arendal. Politiet har tidligere søndag advart mot glatte veier i Aust-Agder.

Tidlig på kvelden var det speilglatte veier i innlandet. Veien mellom Bortelid og Hornnes måtte en stund sperres av politiet for at strøbilen skulle komme opp.

Etter en trafikkulykke på E39 ved Lenefjorden i Lyngdal ble biler omdirigert inn i landet. Der møtte flere av dem en trailer som sto på tvers, og de måtte snu og kjøre tilbake til E39-køen igjen.

Klokken 17.30 var fem personer involvert i en trafikkulykke på Tromøy.