**LILLESAND: Ruset mann

00.20:** En ruset mann til arrest fra bopel Lillesand. — Han uroet naboene, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt (OPSen), politiførstebetjent Øyvind Andersen, på Twitter.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

00.56:** Mann anmeldes for besittelse litt hasj. - Han ble stoppet på gata på Grim, skriver Andersen i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Hadde kniv

04.51:** Mann på 19 år sjekket på Tangvall i Søgne. - Han anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted, ifølge en Twitter-melding fra operasjonslederen.

**SONGDALEN: Spesiell bil stjålet

09.28:** fra Grakleivvegen på Nodeland er en bil stjålet i natt. Det er snakk om en sølvfarget Nissan Pathfinder med registreringsnummer LJ29716. Bilen har fire "tusenmetere" i grillen. Pathfinderen er også senket, breddet og har store dekk samt grønne skilt, skriver OPSen i en tweet.

**VEST-AGDER: Hunder på E 39

10.38:** Melding om to løse hunder på E 39. Da politiet kommer til stedet er hundene forsvunnet. - Eier ringer ikke lenge etter og sier at de er kommet "hjem", melder operasjonssentralen på Twitter. Hvor hendelsen fant sted er ikke klarlagt.

**ARENDAL: Brann i søppeldunk

14.32:** Melding fra Coop Obs Stoa om brann i noe papir i en handlevogn. Politiet rykker ut og brannen slukket av brannvesen. - Det viser seg å være brann i noe papir i en søppeldunk, skriver politiet på Twitter.

**KRISTIANSAND: Uvettig kjøring

14-23:** I Torridalsveien kommer det inn melding om uvettig kjøring med to motorsykler. - UP er varslet og ser på forholdet. Mulig det er uregistrerte kjøretøy, twitrer politiet.

**KRISTIANSAND: Sykkelulykke på Lund

14.30:** En patrulje fra Utrykningspolitiet kommer over en sykkelulykke på gamle Lundsbrua. En enslig syklist kjørt til legevakta med blødning fra hodet.

**LILLESAND: Mopedfører mistenkt for promillekjøring

14.55:** Politiets patrulje stanser en moped i området Kroksteinsåsen. Fører er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Blodprøve taes.