— Det er stille og rolig, og vi har ikke fått inn noen meldinger om trafikale problemer. Så vi håper folk er blitt vant til snøføret, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt (OPS-en), politioverbetjent Miriam Stausland.

**VEGÅRSHEI: Kontroll i snøføyka

23.00:** Utrykningspolitiet har flere enheter ute i snøføyk og vind. I 50-sonen ble flere tatt av etatens menn. - UP hadde kontroll under elendige kjøreforhold. Høyeste fart var 69 km/t og 20 fikk forenklet forlegg, ifølge OPSen.

**LILLESAND: Tatt med narkotika

00.26:** Patruljen fra Lillesand melder inn at de har pågrepet en person i sentrum, som vil bli anmeldt. -Mannen var i besittelse av mindre mengder narkotika. Sak bilr opprettet, beretter Stausland i en Tweet.

**SØGNE: Bil i grøfta

01.42:** Politiet får inn melding om at en bil har kjørt av veien i nærheten av Myran. - En politipatrulje og ambulanse blir dirigert stedet. Tilbakemeldingen er at det ikke er personskade, forteller operasjonslederen på Twitter.

**KRISTIANSAND: Ulovlig kjøring med bil

03.00:** Politipatruljen fra Kristiansand stopper en bil med falske kjennemerker på riksvei 9 ved Haus. - I den forbindelse blir to personer pågrepet, melder OPS-en.

**KRISTIANSAND: Støy i natten

03.45:** Det kommer inn til politiet en klage på høy musikk fra Kronprinsens gate. - En politipatrulje blir dirigert til stedet og avslutter festen, twitrer overbetjent Stausland.

**GRIMSTAD: Løs hund på E 18

06.50:** Politiets operasjonssentral får melding om en hund som løper løs på E 18 øst for Bietunnelen. - En patrulje er dirigert til stedet, melder OPS-en klokken 6.53. Et par minutter senere er oppdraget avsluttet. - To hunder er tatt hånd om og kjøres til Viking Arendal, forteller Stausland i en Tweet.

— Begge hundene var chipmerket, så de ble raskt utlevert til hundeeier, sier Hanne Madsen ved Josephsen Bilberging/Viking Arendal klokken 10.37. Hundene tilhørte en eier i Vikområdet, så duoen har løpt et stykke før de fant den brede vei.

**EVJE OG HORNNES: Brann i bygning

09.01:** Brann og politi får melding om brann i Moi gamle skole. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Bil i brann

09.57:** Melding om brann i bil i Narvika. Les mer i egen sak.