**KRISTIANSAND: Tatt i kontroll

22.00 — 01.00:** UP gjennomførte trafikkontroll. Det førte til åtte forenklede forelegg og ett førerkortbeslag. Vedkommende hadde kjørt i 77 km/t i en 50-sone.

**KRISTIANSAND: Branntilløp

01.18:** Det ble tilløp til brann i en leilighet etter at en persom røyket på senga. Anmeldes.

**SONGDALEN: Skremmende adferd

07.35:** En person ble pågrepet i Marnardal-området etter skremmende adferd og skadeverk på Finsland. Personen knuste en rute med brannslukningsapparat, sprayet pulver og dunket apparatet mot en husvegg.

**KRISTIANSAND: Mann veltet på motorsykkel

08.09:**

**FLEKKEFJORD: Knuste ruter

08.18:** To biler som tilhører Hellevik Hus har fått rutene knust i løpet av natta.

**MANDAL: Pågrepet på stjålet moped

10.45:** En kvinne ble pågrepet av politiet på stjålet moped. Det ble også funnet noe narkotika på kvinnen.

**KRISTIANSAND: Angrep politiet

11.55:** I forbindelse med en pågripelse angrep to brødre to polititjenestemenn, som begge ble skadd. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Råkjøring i Vågsbygdporten

12.45:** En bil ble målt i 96 km/t i 60-sonen i Vågsbygdporten. Føreren fikk førerkortet beslaglagt og blir anmeldt for forholdet.

— Det er rart vi får like fartovertredelser selv etter at vi har vært i mediene med at det skal være flere snittmålinger i tunnelen, sier distriktsleder for UP i Agder og Rogaland, Øystein Krogstad.

**VENNESLA: Kjørte ulovlig

17.46:** Fra Granlivegen i Vennesla kommer det inn melding om en bilfører som er stanset av politipatruljen. - Fører anmeldes for kjøring uten å inneha førerkort, melder operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

**TVEDESTRAND: Kjørte med åpen bakdør

19.10:** På E 18 ved avkjøringen til laget ikke langt fra Tvedestrand kommer det inn melding om en trailer med åpen bakdør. - Traileren er i ferd med å miste lasten. Den kjører mot Arendal. En politipatrulje sjekker saken, melder operasjonsleder Geir Andersen i Agder politidistrikt på Twitter.

**MANDAL: Væpnet politiaksjon

20.03:** Væpnet politi, med assistanse fra helsepersonell, rykker ut til en adresse i Mandal da en mann har truet flere personer. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Butikktyv slo ansatte

20.40:** I Gyldenløves gate får politiet inn melding om butikktyv som skal ha slått to ansatte og løpt fra stedet. - Politiet er på stedet, og melder tilbake om at de ansatte vil anmelde volden og butikknaskeriet, twitrer Andersen.

**ARENDAL: Brann i tørketrommel

21.03:** Østre Agder brannvesen Arendal rykker ut på røykutvikling og branntilløp i Nygårdshagen. En politipatrulje blir også dirigert til stedet.

— Meldingen fra patruljen er at det har vært branntilløp og røykutvikling i en tørketrommel. Det er ingen personskader, forteller operasjonsleder Geir Andersen til Fædrelandsvennen.

De materielle skadene skal være små, men politiet oppretter rutinemessig sak da brannårsaken er ukjent.

**ARENDAL: Råkjørte ved omsorgssenter

19-21:** Utrykningspolitiet hadde i to timer kontroll i 60-sonen på Fv 420, ikke langt inna Røed bo- og omsorgssenter. Laseren viste at høyeste fart var 94 km/t på vei inn i kontrollen.

— Denne fartsovertredelsen medfører anmeldelse og førerkortbeslag. I tillegg var det 11 forelegg for fart, fem forelegg for mobil og ett beltegebyr, oppsummerer OPSen på Twitter.