To kvinner ble kjørt til sykehus med ambulanse etter trafikkulykken, som fant sted klokka 07.44 fredag. Skadene på bilene og 80-sone på stedet gjorde at det ble slått full skadealarm ved sykehuset i Arendal.

Uavklart

— Vi har ikke fått tilbakemelding på skadeomfanget, men vet at den ene kvinnen var gravid. Så det er spesielt statusen på henne vi venter på, sier operasjonsleder Magne Storaker ved Agder politidistrikt.

Klokken 12.50 hadde fortsatt ikke informasjonsansvarlig Rune Jonassen ved Sørlandet sykehus fått klarhet i hva skadene til de to kvinnelige pasientene var.

— Meldingen inn til oss gikk på at det var en trafikkulykke på Eikelandssletta mellom to kjøretøy, og at to kvinner var skadet, sier etterforskningsleder Leif Ole Saanum ved Lillesand lensmannskontor.

Vurderer reaksjon

Førstebetjenten sier føreren av Golfen var en 54 år gammel kvinne fra Lillesand, mens fører av Suzukien var en 22-åring fra Byglandsfjord.

— Fører av Golfen har brutt vikeplikten da hun kjørte ut på fylkesveien, men det er for tidlig å si hva som kan bli reaksjonen, opplyser Saanum.

Veien var stengt i nesten en time etter ulykken.