En overstadig beruset mann på 21 år ble innbrakt til arresten etter ordensforstyrrelser. 21-åringen lagde bråk og veltet søppeldunker i Marviksveien i Kristiansand.

— Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelser og vil få en bot, sier politiets operasjonsleder Per Kristian Klausen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 02.27 natt til onsdag av beboere i nærheten som hadde våknet av bråket.

Dette var ikke den eneste fyllehendelsen som skjedde natt til onsdag. Les politiloggen for å se hva annet som har skjedd.

- Ikke greit

John Kleivset, driftsleder for Avfall Sør Husholdning forteller at de fra tid til annen opplever at folk ikke klarer å la søppeldunker stå i fred.

— Det er ikke et veldig stort problem, men vi opplever det noen ganger. Det er ikke greit når det skjer, fordi vi må bruke tid på å rydde opp før vi får tømt søpla, sier Kleivset.

For tre uker siden ble det veltet ti søppelbøtter i løpet av natten. Dette er ifølge driftslederen et stort problem med tanke på fugler og skadedyr.

Les også: Varsler plastsortering for alle i Kristiansand

Overfyller dunken

Et større problem for de som tømmer søpla er overfylte søppeldunker.

— Dette er et veldig stort problem. Folk må ikke overfylle dunken, da kommer fugler og skadedyr og drar dette utover. Det er mange dunker som skal tømmes i løpet av dagen, og da er det veldig kjedelig å bruke tid på å rydde, sier Kleivset.

Dersom du har for liten søppeldunk, oppfordrer Kleivset deg til å ta kontakt med Avfall sør for å få en større søppeldunk.

Les også: Det begynte med dårlig samvittighet og følelsen av å gjøre noe ulovlig. Så ble hele landet interessert.