**VENNESLA: Stjålet moped

07.25:** En blå Daelim moped med registreringsnummer PT 3211 er meldt stjålet i løpet av kvelden/natten. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Promillekontroll på Biesletta

08.00-09.00:** Politiet gjennomførte en promillekontroll på Biesletta i Grimstad. 64 bilførere ble kontrollert og samtlige kunne kjøre lovlig videre.

**KVINESDAL: Kjørte uten førerkort

09.15:** En mann (35) ble anmeldt av politiet for kjøring av personbil uten å inneha førerkort.

**MANDAL: Dårlig sikring

12.39:** En politipatrulje stoppet og kontrollerte en bil med en tilhenger med last. Sjåføren, en mann (31), ble anmeldt for dårlig sikring av last.

**FLEKKEFJORD: Kjørte uten førerkort

14.11:** En mann (29) ble anmeldt av politiet for kjøring av personbil uten å inneha førerkort.

**LYNGDAL: Innbrudd i bolig

15.58:** En person ringte politiet og fortalte at han var kommet hjem til boligen sin ute mot Korshamn, bare for å finne døren brutt opp. Det er stjålet en del smykker, penger og andre ting fra boligen.

**VENNESLA: Stjålet bil

16.20:** Bil meldt stjålet i Vennesla. Bilen er en beige Suzuki Grand Vitara og har registreringsnummer BR 39271. **GRIMSTAD: Elektrisk rullator veltet

17.24:** Politiet fikk melding om at en elektrisk rullator hadde veltet og at brukeren hadde slått seg noe i munnen. En patrulje i Grimstad dro til stedet for å forsøke å hjelpe til.

**KRISTIANSAND: Forlatt bil

17.33:** Politiet fikk flere meldinger om at en bil sto forlatt i utgangen av Haumyrheitunnelen i venstre feltretning mot sentrum. Bileieren hadde ikke ringt politiet og varslet om dette og det oppsto flere farlige situasjoner. En patrulje dro til stedet og dirigerte trafikken til bilen ble fjernet.

**GRIMSTAD: Forvirret mann med brødkniv

18.59:** Politiet fikk flere meldinger om en forvirret mann i Tønnevoldsgate i Grimstad. Mannen hadde en brødkniv og mange var vitne til episoden. — En patrulje fra Grimstad kom til stedet noen minutter senere og fikk kontakt, og mannen kastet kniven fra seg straks. Mannen blir overført til psykiatrisk behandling, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt.

**MANDAL: Kjørte på bil og stakk av

19.31:** Melding fra bilist som ble påkjørt av det han mente var en sort Audi stasjonsvogn i Vassmyrveien i Mandal. - Den uheldige bilisten fikk store skader på sin bil, og dermed burde det også være skader synlig på den andre part, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt. Politiet ber om tips i saken.