MANDAL: "Ja, i dag har jeg begynt å fylle patroner i magasinene, klare for deg", var noe av det mannen skrev på Facebook-meldingen til en politibetjent ved Mandal politistasjon i fjor høst. Alt dette ifølge tiltalen som er tatt ut mot mannen.

Noen uker før trusselen på Facebook skal tiltalte ha dyttet en voksen og et barn i bakken, dratt en av dem i øret og armen og slått etter dem. Dette ble mannen anmeldt for. Det er politibetjenten som tok i mot denne anmeldelsen, som senere ble truet av 40-åringen på Facebook.

"Ladd børse"

Mannen er også tiltalt for flere andre trusler, både mot andre politifolk og privatpersoner. Da han ble forkynt besøksforbud av en annen politibetjent, skal han ha sagt: "Jeg har ladd børsa mi for deg'" samtidig som han pekte på pistolmagasinet til politibetjenten.

Han er også tiltalt for å ha dyrket fram 81 cannabisplanter, smuglet 637 gram hasj fra Danmark inn i Norge og brukt og oppbevart narkotika.

I arresten

En sommernatt skal han ha spilte høy musikk, ropt og skreket. Politiet kom flere ganger og forsøkte å roe ham ned. Til slutt ble han pågrepet og satt i arresten.

Saken skal opp i tingretten i neste uke og det er satt av tre dager.