**KVINESDAL: Isras i veien

01.30:** Is raste ut i veien på Fylkesvei 461 ved Øvre Førland i Kvinesdal. Større mengder is lå i veibanen i begge felt. Innen klokka 04.15 var isen fjernet, og trafikken kunne så som normalt igjen.

ARENDAL: Kjørte av veien i påvirket tilstand

00.53: Melding om trafikkuhell på Tromøya ved Kapellsvingen. En bil skal ha kjørt av veien, uvisst om det er skade på person, nødetater på stedet. Bilfører borte når politiet ankommer. Bilen, som ikke har skilter, taues inn. Politiet får senere kontroll på personen som mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Tar blodprøve og setter personen i arresten.

AGDER: Stille natt til lørdag

Politiet opplyser at det har vært en del ordensforstyrrelser i løpet av natten, som ellers betegnes som en stille natt til lørdag. Flere personer er blitt bortvist fra sentrum i Kristiansand, Arendal og Lillesand på grunn av ordensforstyrrelser og fyll. En person anmeldes. Men det har ikke væørt alvorlig episoder av noe slag.

FARSUND: Person slått ned

02.56: Melding om person som er slått ned ved Nytorvet, politi og ambulanse kommer til stedet. Ikke alvorlig skade på personen, kjent gjerningsmann. Politiet oppretter sak.

**GRIMSTAD: To pågrepet i væpnet aksjon

10.15:** Les saken her.

**MANDAL: Hentet hund

11.35:** Politiet hentet en hund av typen dachs fra Langåsen.

**KRISTIANSAND: Ble sittende fast da han skulle hjelpe Pedro — reddet fra fjellhylle

12.28:** Les saken her.

**MANDAL: Mann bitt av hund

13.36:** En mann oppsøker selv legevakt etter å ha blitt bitt av en hund i sentrum. Hunden skal ha vært i bånd da angrepet skjedde. Politiet kjenner til hundeeieren. Fornærmede vil muligens anmelde saken over helgen.

**GRIMSTAD: Innbrudd i enebolig

13.52:** Det har vært innbrudd i en enebolig i Mellomveien på Fevik. Det er brutt opp et kjellervindu og rotet mye innvendig. Politiet skal undersøke åstedet.

**ARENDAL: Mistenkt for ruskjøring

14.16:** UP stoppet en 47 år gammel mann i en rutinekontroll i sentrum. Mannen ble pågrepet, og er mistenkt for ruskjøring. Han må avlegge blodprøve. Mannens førerkort ble beslaglagt.

**ARENDAL: Innbrudd i klubblokale

15.07:** Noen har tatt seg inn i et klubblokale på Hove. Det er stjålet en prosjektor, et teleskop og fem kikkerter. Politiet skal undersøke stedet.

**ARENDAL: Aggressiv tigger

16.30:** Politiet fikk melding om en tigger med aggressiv oppførsel. Kvinnen setter foten i dørsprekken når hun blir avvist.

— Vi har fått inn meldinger fra et par adresser om dette i det samme området. Dersom folk opplever dette problematisk er det beste de kan gjøre å kontakte politiet, sier operasjonsleder Eyvind Formo.

**KRISTIANSAND: Forstyrret roen

16.43:** Et drikkelag på åtte-ti personer ble bortvist fra en adresse på Lund da de forstyrret ro og orden.

**KRISTIANSAND: Satte fakkel på plaststol

19.34:** Politi og brannvesen rykket til en automatisk brannalarm i Kongsgård Allé. Det viste seg at en mann hadde tent på en utendørsfakkel inne. I tillegg hadde han satt den på en hagestol av plast i stua. - Da går brannalarmen, konstaterer operasjonsleder Eyvind Formo. Politiet oppretter sak etter hendelsen.

**TVEDESTRAND: Skremte hester med fyrverkeri

20.09:** Et festlig lag i Tvedestrand er pålagt å ta hensyn til omgivelsene etter at de skjøt fyrverkeri og skremte hester i nærheten.

**ARENDAL: Rånebiler sperret veien

20.18:** Politiet fikk melding om flere "rånebiler" som sperret veien ved en bensinstasjon. Da politiet kom til stedet var bilene borte.

**VENNESLA: Kjørte bil uten lappen

20.23:** En mannlig bilfører blir anmeldt etter å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

**TVEDESTRAND: Branntilløp i søppeldunk

21.16:** Politiet sjekker stedet etter et branntilløp i en søppeldunk på Strandasenteret. Brannen er slukket. Politiet oppretter sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Knuste rute

22.05:** En mann anmeldes for skadeverk etter at han har knust ei rute i Gyldenløves gate. Det er kirken som eier bygget.

**KRISTIANSAND: Mann hadde litt narko

22.26:** Mann pågripes i sentrum for besittelse av litt narkotika. Mannen blir anmeldt.

**ARENDAL: Kjørt hjem

22:24:** Politiet kjører hjem en beruset mann.

**VEGÅRSHEI: Bråkete konsert

23:00:** Politiet er på stedet for å sjekker forholdene og opprettholde ro og orden i forbindelse med en konsert på Vegarheim.

**KRISTIANSAND: Skadeverk og forstyrrelse

23.58:** En person ble tatt med i arresten fra Flekkerøya, der vedkommende drev med skadeverk og ordensforstyrrelse. Personen blir anmeldt for dette.