**ARENDAL: Satt fast i undervannswire

22.01-00.43:** Hovedredningssentralen for Sør-Norge får inn melding via Tjøme radio om en Windy 43 som er grunnstøtt i Nidelva. Båten, som har to personer ombord, står støtt og har ingen lekkasjer.

— Politibåten i Arendal og RS Inge Stensland assisterer. Windyen står fast i en undervannswire og blir liggende til dykker kan hjelpe. Mest sannsynlig lørdag morgen, melder HRS.

Klokka 00.43 melder HRS at båten er kommet løs og fortsetter elveturen for egen maskin.

**GRIMSTAD: Trøbbel på fjorden

23.14-00.43:** I Groosefjorden får en fritidsbåt problemer, ifølge en melding fra Tjøme radio til HRS.

— Det er en daycruiser 20-fots båt som har problem med hekkaggregatet. Det er tre personer ombord. De er ikke i fare. RS Inge Stensland sendes for å assisteer, skriver HRS i en Tweet.

Klokka 00.43 melder Hovedredningssentralen for Sør-Norge at havaristen er trygt i havn og at redningsskøyta er tilbake ved sin base i Arendal.

**FLEKKEFJORD: Krangel i sentrum

00.07:** Slossing i Flekkefjord sentrum. Patrulje til stedet. To gutter hadde "knuffet". Patruljen snakket med en av dem Gitt muntlig pålegg.

**KRISTIASAND: Siktet for fyllekjøring 1

00.08:** Utrykningspolitiet melder at de har stanset en kvinne i bil på Vågsbygdveien. - Det mistenkes promillekjøring og kvinnen blir tatt med for blodprøve, twitrer operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt.

Ettersom det er avkrevd blodprøve av kvinnen får hun automatisk status som siktet for kjøring i påvirket tilstand.

**ARENDAL: Beruset mann i vannet

00.35:** Beruset mann i sjøen i Pollen. Patruljen fikk ham på land. - Mannen kviknet til i sjøvannet og klarer seg. Vist bort fra sentrum, melder operasjonsleder Øyvind Andersen.

**MANDAL: Kranglete person

00.36:** Kranglete person på utested, Mandal sentrum. Patrulje til stedet.

**BYGLAND: Politiet inntok fjorden

01.04:** Bygland lensmannskontor har hatt sjøkontroll og patrulje på Byglandsfjord.

— De fikk mye oppmerksomhet og bifall fra folk, twitrer operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt med et smilefjes bak.

**KRISTIANSAND: Syklist falt

01.42:** En politipatrulje kom over syklist som hadde veltet i Marviksveien. Vedkommende blødde fra hodet så syklisten ble kjørt til legevakt av patruljen.

**KRISTIANSAND: Angrep kvinne

03.48:** I sentrum av Kristiansand kommer det inn melding om en mann som har gått berserk. Han har blant annet revet av speilet på en "potetbil" i Markens.

— Mannen gikk videre og angrep folk. Han ble pågrepet av politiet, mens en ambulanse ble rekvirert til en skadd kvinne, twitrer operasjonsleder Øyvind Andersen.

Kvinnen hadde brystsmerter etter å bli overfalt. Mannen som ble pågrepet er siktet for legemsfornærmelse.

— Forholdet anmeldes, sier operasjonsleder Nils Kristian Voreland.

**KRISTIANSAND: Siktet for fyllekjøring 2

03.52:** Politiet stopper en mann i bil ved Vågsbygdporten. - Det er mistanke om promille og vedkommende blir kjørt til legevakta for blodprøve, melder Andersen.

Ettersom det er avkrevd blodprøve av mannen får han automatisk status som siktet for kjøring i påvirket tilstand.

**FARSUND: Laget bråk

03.55:** Mann lager bråk på utested i Farsund. Like etter, før patrulje kom til stedet, hadde han løpt fra stedet.

**ARENDAL: Politibåten i aksjon

16-04:** Båtpatruljen i Arendal har vært på farten. Det er kontrollert flere båter og utferdiget en rekke reaksjoner mot de vannfarende.

— Det er gitt ett foreleggende for manglende redningsvest om bord, ett forelegg for fartsovertredelse og ett forelegg for å la mindreårige kjøre båten. I tillegg vil en person få en reaksjon for promillekjøring med båt. båtpatruljen var også i Nidelva og assisterte, oppsummerer operasjonsleder Øyvind Andersen.

**KRISTIANSAND/LILLESAND: Omfattende sjøkontroll

18-04:** Båtpatrulje som skal dekke Kristiansand og Lillesands-regionen har vært ute i skjærgården.Totalt ble det sjekket 36 vannfarende og ilagt en rekke reaksjoner.

— Det er snakk om fem forelegg for manglende vest, et forelegg for fart og et forelegg for manglende lys. I tillegg ble en person tatt med promille da vedkommedne kjøret båt i Lillesand havn. Også her blir det en reaksjon, er rapporten fra Andersen.

**Kristiansand: Slagsmål

16:50:** Politiet rykket på melding om slåsskamp i Setesdalesveien. Det er uvisst om det kommer anmeldelse i saken.

LILLESAND: Tilløp til brann

17:10: Politiet fikk melding om tilløp til brann om bord på en båt utenfor Lillesand. Hovedredningssentralen ble kontaktet og redningsskøyten, Inge Steenslag er på stedet.

**KRISTIANSAND: Tyveri i Steinkleiva

19.17:** En 34-åring blir pågrepet mistenkt for å stjålet kontanter i et hus.

**KRISTIANSAND: Tyvene firete seg inn under VM-kampen

19.42:** Se egen sak

**FLEKKEFJORD: Bilbrann på E 39

20.00:** Se egen sak

**TVEDESTRAND: Fikk juling

21.21:** Politiet får melding om at mann har fått juling. Politiet finner fornærmede, men det er usikkert om saken blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: 41-åring mistenkt for promillekjøring

21.51:** En mann på 41 år er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort. Politiet har sikret blodprøve av mannen.

**LYNGDAL: Berserk med pulverapparat på bibelcamp

22.50:** Tre ungdommer har stjålet brannslukningsapparater på Lyngdal bibelcamp og tømt dem inne på området. Saken undersøkes.

Politiet oppløser en stor ansamling av ungdommer i Bertesbukta. Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: Ampert blant 100-talls ungdommer

22.35: Politiet får melding om slåsskamp i Bertesbukta. De oppløser en stor ansamling av ungdommer som har deltatt på fest på stedet, og stemningen skal ha blitt noe amper. Politiet møtte opp med tre patruljer og avsluttet festen.

Brannvesenet på vei inn i Baneheia for å slukke et bål sent lørdag kveld. Foto: Selma Sofie Eikeland

KRISTIANSAND: Slukket bål i Baneheia

23.00: Brannvesnet rykket ut til Baneheia da naboer meldte om et bål som ulmet i Baneheia. Bålet ble slukket. **KRISTIANSAND: Fekter med kniv

23.30:** Mann fekter med kniv i Markens gate. Politiets patrulje leter etter ham.