Slik så det ut på ulykkesstedet da Camilla Langeland fra Mandal kom som første vitne til stedet. Foto: Camilla Langeland
Denne bilen var kjørt av veien ved Udlandsvannet ved E 39. Foto: Jarle R. Martinsen

Camilla Langeland, fra Mandal, var den første som kom til stedet. Hun og ei venninne var på vei fra Lyngdal til Mandal da bilen kom flyvende i motsatt kjørefelt på E 39 ved Udlandsvannet.

— Vi så bilen i midt i lufta. Den snurra rundt og landa i veikanten, sier Langeland.

Venninna ringte etter ambulanse, mens Camilla Langeland løp bort til bilen.

Slik så det ut på ulykkesstedet da Camilla Langeland fra Mandal kom som første vitne til stedet. Foto: Camilla Langeland

— Da jeg kom fram tok en mann i 40-årene seg ut av bilen. Han var i sjokk, men hadde ingen store skader, sier Langeland.Hun forteller at mannen snakket gebrokkent norsk og var vanskelig å få kontakt med.

— Jeg spurte om det var noen andre i bilen, men det var det ikke. Deretter måtte jeg fjerne glasskår fra kroppen hans, hele frontruta var jo knust, sier Langeland.

I tillegg var taket bulka, eksospotta brukket og dekkene hadde hoppet av felgene.

— Da ambulansen kom, tok de han med seg bak i bilen og takket for at vi hadde ringt. Deretter kunne vi kjøre videre, sier Langeland.

Stakk fra stedet

Ambulansepersonalet finner ingen alvorlige skader på vedkommende og mistenker ikke rus. Så ankommer en annen bil stedet.

— Det oppstår en hektisk og litt rar situasjon: En annen bil kommer og plukker opp føreren. De tar også med seg en del kjøtt fra vraket og inn i den nye bilen før de stikker, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Audun Eide.

Politiet blir så tilkalt, men når betjentene ankommer har de to forsvunnet. Operasjonslederen har en mistanke om hvem de kan være.

— Vi har vært i kontakt med eieren som har lånt bort bilen som trillet rundt. Det har blitt opprettet sak og jeg har stor tro på at vi skal finne føreren, sier Eide.

Ambulansepersonellet vil også komme i kontakt med føreren for en grundigere sjekk.

BMWen er registrert på en mann fra Nærbø i Rogaland.