**GRIMSTAD: Stjal verktøy fra byggeplass

08.05:** Politiet får melding om grovt tyveri av blant annet verktøy fra byggeplass i Grooseveien 3. Det blir åstedsundersøkelse utover dagen.

**GRIMSTAD: Ruskjøring på riksveien

08.05:** På riksvei 420 ved Reddal blir en bil stoppet, og den mannlige føreren (33) pågrepet og siktet for ruskjøring. Fremstilles for blodprøve, og får førerkortet beslaglagt.

**ARENDAL: Snurret på E 18

08.06:** På E 18, ved avkjørsel til Rannekleiv i retning øst, har et enslig kjøretøy snurret og truffet autovernet. Det skal ha vært glatt på stedet. Den mannlige sjåføren brakt til sykehus med lettere skader. (se egen sak)

**KRISTIANSAND: Storkjeftet butikktyv på Lund

09.25:** Hos Spar Lund på Rundingen er en «vanskelig» butikktyv tatt av betjeningen. En politipatrulje kommer raskt til og pågriper den 23 år gamle kristiansanderen på stedet. Mannen blir anmeldt for forholdet, muligens også for trusler mot betjeningen.

**LINDESNES: Bil stjålet i natt

09.30:** Meldes om tyveri av bil fra Spangereidveien. Registreringsnummer PX 45046, en grå Peugeot Expert. Har forsvunnet i løpet av natten.

**MANDAL: Ruskjøring i sentrum

11.05:** I sentrum av Mandal gjenkjenner patruljen den mannlige sjåføren (43). Han blir stoppet og mistenkt for ruskjøring. Deretter tas det blodprøve, hvorpå han blir anmeldt.

**ARENDAL: Trafikkuhell

16.00:** En bilist hadde et uhell på E 18 ved Haslestad. Ett felt ble stengt imens bilen ble berget, og arbeidet førte til at trafikken gikk treigt forbi.

**LILLESAND: Øvelse i tunnel

18.00:** Les mer i egen sak.

**MARNARDAL: Bil kjørte av veien og vippet på kanten av skrent.

19.04:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Tigere på restaurant

20.40:** Politiet melder om to "tigere" som har spist indisk mat på Flavour of India, og forlatt stedet etter å ha etterlatt seg to bankkort uten dekning.

**VENNESLA: Innbrudd

21.07:** Det har vært et innbrudd på Drivenes. En person har stukket fra stedet, og politet foretar åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Fant elektrisk rullestol

21.50:** En elektrisk rullestol har blitt funnet ved kapellet til Arendal kirkegård. De som savner en slik bes kontakte politiet på tlf 02800. **ARENDAL: Flere vanskelige personer

21.49:** Politiet mottar melding om vanskelige personer ved Castelle Bar og restaurant. Da politiet kom frem var det rolig på stedet.

**ARENDAL: Mann falt i vannet

22.06:** En person ramlet i vannet ved Pollen, og ble hentet opp av politiet.

**ARENDAL: To ungdommer tatt

22.15:** To ungdommer blir tatt med inn til politistasjonen etter å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet. Foreldrene deres er varslet og skal hente dem.