Både den kommende brudgom og broren hans ble etter en svært fuktig kveld på byen satt på glattcelle, og måtte møte i retten tiltalt for vold.

Bråket startet da en dørvakt på en pub i Kvadraturen ba den snart gifte mannen forlate stedet fordi han var overstadig beruset. Den kommende brudgommen mislikte dette sterkt, og reagerte med å sparke til dørvakten samt slå ham i ryggen. Vakten tok da tak i armen til angriperen, og kastet ham i bakken.

Flere i utdrikkingslaget reagerte på at han de var ute for å feire lå på bakken med bløende nese, og kastet seg over vakten og tildelte ham flere slag og spark i ansiktet. Dørvakter fra andre utesteder kom etter hvert til unnsetning, og fikk roet gemyttene. Ettersom den kommende brudgom og broren ble utpekt som de mest aktive, ble begge pågrepet av politiet og satt i fyllearresten til dagen etter.

32-åringen som siden utdrikkingslaget i november i fjor er blitt gift, ble i Kristiansand tingrett dømt til å betale 10.800 kroner i bot. Hans fire år eldre bror fikk 6000 kroner i bot. I tillegg må begge ut med 2000 kroner hver i saksomkostninger og i fellesskap betale nesten 7000 kroner i erstatning til offerets arbeidsgiver som la ut for offerets utgifter i etterkant av voldsepisoden.