Politiet i Kristiansand betrakter trioen som «kjenninger». De tilhører samme gjeng, men så langt er det ingenting som tyder på at det er en forbindelse mellom hendelsene.

Måtte sy flere sting

Den første episoden skjedde lørdag morgen. Rundt klokken sju rykket politiet ut til hjørnet av Kirkegata/Dronningensgate etter et tips.

De ble vist til en leilighet der de fant en 18-åring som var påført stikkskader, angivelig med en kniv. På sykehuset måtte kvinnen sy flere sting.

— Hva som har skjedd i forkant fremstår som veldig uklart. Men vi mistenker at en 21-år gammel kvinne står bak knivstikkingen. Hun er siktet for legemsbeskadigelse, sier Øystein Jørgensen, leder for personavsnittet i Kristiansand-politiet.

Kvinnen ble avhørt lørdag, og ble deretter dimittert. Hun erkjenner ikke straffskyld.

Angrep selv kvinne

Klokken halv tre natt til søndag mener politiet at det var den samme 18-åringen som angrep en tredje kvinne (21) med en jernstang i det samme krysset Kirkegata/Dronningensgate.

Mannskapene måtte ta i bruk rambukk for å komme inn i leiligheten der 18-åringen holdt til. Hun sitter nå i arresten i påvente av å bli avhørt.

— Vi har avhørt den skadede kvinnen på sykehuset, og vil avhøre flere vitner som kan kaste lys over saken, sier Jørgensen.

Også i denne saken fremstår det uklart for politiet hva som har utløst volden..

— Tilstanden til den skadede kvinnen er etter forholdene bra. Hun skrives ut fra sykehuset i ettermiddag, sier Jørgensen.