Den 49 år gamle kvinnen ble i Kristiansand tingrett dømt til 90 timers samfunnsstraff for underslag av minst 65.000 kroner, og for ikke å ha sørget for at det ble ført regnskap og innlevert selvangivelse for selskapet. Retten inndro også de 65.000 kronene som hun blant annet hadde brukt til å betale privat husleie med.

49-åringen var opprinnelig tiltalt for å ha tappet selskapet hun både var styreleder og daglig leder av for 166.000 kroner. Da det i retten ikke ble ført tilstrekkelige beviser for større uregelmessige private uttak enn 65.000 kroner, ble underslaget ikke lengre sett på som grovt.

I retten forklarte tiltalte at hun manglet utdanning og kunnskaper, og at dette var grunnen til at det ikke ble ført regnskaper og levert inn selvangivelse. Selskapet gikk sommeren 2011 konkurs, og det var boet som gikk til politianmeldelse.

Lang liggetid hos politiet etter at saken var ferdig etterforsket i fjor høst, og en uforbeholden tilstående, gjorde at kvinnen slipper fengsel. Uten tilståelse ville straffen blitt 75 dagers ubetinget fengsel.

Retten fant det straffeskjerpende at 49-åringen er dømt to ganger tidligere for henholdsvis bedrageri og underslag.