Biffenkjelleren er bygd opp fra bunnen av, med nye vegger, ny trapp, bar, restaurantinnredning, toalett, rør, flatskjermer, og mye mer. Foto: Privat
Biffenkjelleren er bygd opp fra bunnen av, med nye vegger, ny trapp, bar, restaurantinnredning, toalett, rør, flatskjermer, og mye mer. Foto: Privat
Biffenkjelleren er bygd opp fra bunnen av, med nye vegger, ny trapp, bar, restaurantinnredning, toalett, rør, flatskjermer, og mye mer. Foto: Privat
Biffenkjelleren er bygd opp fra bunnen av, med nye vegger, ny trapp, bar, restaurantinnredning, toalett, rør, flatskjermer, og mye mer. Foto: Privat

Den kombinerte restauranten og baren ligger i kjelleren til gatekjøkkenet Go´Biten («Biffen»), og hadde offisiell åpning fredag kveld.

Vennesla har nå en ny restaurant og bar på Moseidmoen, i kjelleren til gatekjøkkenet Go´Biten. Til høyre er innehaver Rune Eriksen, og videre er Monica Rypestøl, daglig leder Lene Ingebretsen Tonstad og Helena Skuterud Hansen. 1500 medlemmer på Facebook tyder på at markedet for utestedet er til stede i bygda. Foto: Privat

— Da var det greit med folk, men lørdag var den første dagen med full åpningstid. Da var det stinn brakke med fotballkamp og god stemning. Det var utrolig gøy, sier innehaver av Biffenkjelleren, Rune Eriksen, til Fædrelandsvennen.

Utested

Vennesla har manglet et sted å gå ut, etter at utestedet Hr. Direktør i sentrum la ned i sommer etter støyklager.

Biffenkjelleren er bygd opp fra bunnen av, med nye vegger, ny trapp, bar, restaurantinnredning, toalett, rør, flatskjermer, og mye mer. Foto: Privat

Det ønsket Eriksen å gjøre noe med, og har nå åpnet med full skjenkebevilling for øl og sprit i kjellerrestauranten.— Vi har ca. 40 sitteplasser. Vi har en annen meny enn gatekjøkkenet oppe, og serverer restaurantmat.

Biffenkjelleren er bygd opp fra bunnen av, med nye vegger, ny trapp, bar, restaurantinnredning, toalett, rør, flatskjermer, og mye mer. Foto: Privat

Han sier at utestedet skal holde oppe til klokka 23 eller 24 i helgene. I uka skal han prøve seg fram med åpne dører onsdag og torsdag.— Mange har spurt om vi skal ha quiz og aktiviteter, og vi ønsker å skape et tilbud slik at folk kan komme seg litt ut av heimen.

Eier selv

Eriksen eier bygget selv, og slipper derfor unna dyr husleie.

Eier Rune Eriksen har gått med planene i noen år, og naboene har vært urolige for støy. - Jeg skal ha en god dialog med dem, så det skal gå greit, sier Eriksen. Foto: Arkivfoto

Den nye restauranten er bygd opp fra bunnen, og Eriksen sier at verdien på arbeidet er rundt halvannen millioner kroner.— Men det ble ikke så dyrt, for jeg har vært mye med selv. Vi begynte rett etter sommerferien, og jeg har ikke sett så mye dagslys siden, sier han og ler.

— Jeg og de ansatte har jobbet hardt for å få dette til, og tilbakemeldingene er veldig gode. Jeg fikk så mange klemmer og håndtrykk fra gjester i helga at jeg nesten fikk en tåre i øyekroken. Det er det som er gøy, å skape noe i Vennesla, sier han.