Stjernehest klar for Oslo Grand Prix

Oslo (NTB): Den svenske stjernehesten Nuncio vant årets Elitlopp på Solvalla på forrykende vis. Neste helg stiller supertraveren i Oslo Grand Prix.

NTB
Publisert: Publisert:

Dermed har Bjerke-general Arnljot Heltberg sikret seg et trekkplaster av de helt sjeldne foran den årlige travfesten i hovedstaden.

— Nuncio er klar så sant han ikke blir syk i løpet av natten. Nå er jeg lettet, sa Heltberg da han annonserte nyheten på Rikstoto Direkte lørdag ettermiddag.

— Nå er hele Oslo Grand Prix-dagen reddet, tilføyde han.

Som i Elitloppet forrige helg får Stefan Melander-trente Nuncio meritterte Örjan Kihlström i sulkyen neste søndag. På Solvalla var duoen klar favoritt, og Kihlström styrte en ursterk Nuncio inn til seier etter å ha travet store deler av løpet i dødens posisjon.

Med plakatnavnet Nuncio på plass kan travfansen kan se fram til et forrykende startfelt i storløpet på Bjerkebanen neste søndag. Fra før er det klart at den norske stjernekvartetten B.B.S. Sugarlight, Support Justice, Lionel og Papagayo E stiller. Sistnevnte ble verdensmester på amerikansk jord i fjor høst, mens B.B.S. Sugarlight skal forsøke å forsvare fjorårets seier i Oslo Grand Prix. (©NTB)

Publisert: