Det var her ved Tollboden Burger Bordello det oppsto alt annet enn søt musikk etter at 22-åringen helte øl over miksepulten. Foto: Vegard Nekstad

Først kom han i skade for å helle en halvliter over miksepulten til DJ-en. Da var begeret fullt for betjeningen, som mente den brysomme gjesten snarere fortjente blålys enn discolys. Så de ringte politiet.

Klokken var 00.40, natt til lørdag, og mannen ble skubbet ut døra av vaktene ved Tollboden Burger Bordello. Men 22-åringen hadde mer på lager:

— Da patruljen kom, sto han på utsiden og urinerte. Han ble anmeldt for dette, og så bortvist fra stedet. Han kan også vente seg en anmeldelse siden lydutstyr er ødelagt, han risikerer et krav der, opplyser operasjonsleder Atle Loven ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen lørdag morgen.

— En dyr aften, med andre ord?

— Det kan det bli.

For ordens skyld: Boten man kan vente seg for urinering på offentlig sted i Kristiansand er for tiden på 4000 kroner.

For øvrig handler nattens politilogg om blant annet vold og trusler mot politiet i Farsund og fyllekjøring i Vennesla:

TVEDESTRAND: Båtpromille

00.20: Ved Sagesund øst for Tvedestrand har en Buster aluminiumsbåt kjørt i brygga. Nødetatene rykker til stedet, og den mannlige båtføreren (26) mistenkes for promille. Ingen flere er innblandet i uhellet.

FARSUND: Mann slått ned

01.27: Melding om at mann er slått ned i Byparken. To menn, 26 og 33 år gamle, er innblandet, men hendelsesforløpet er uklart.

ARENDAL: Slo til dørvakten

02.16: Mann (31) pågrepet etter å ha slått en dørvakt ved utested på Langbryggen. Mannen blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

FARSUND: Gikk løs på politiet

02.35: Politiet rykker ut etter slåssing på Puben. En beruset mann (23) slår seg vrang og blir kjørt til arresten i Kristiansand. Han blir anmeldt for trusler og ordensforstyrrelse, og for å ha satt seg fysisk til motverge mot politi, hvorpå han måtte legges i jern.

ARENDAL: Biltyv tatt på fersken

02.54: Beruset mann (24) tatt på fersken av politi i det han brøt seg inn i bil på p-plass over gata for Amfi i Vesterveien.

VENNESLA: Promillekjøring

04.02: Kvinne (22) tatt for promillekjøring i bil. Alkometeret viste 0,65 mg/l, og hun ble kjørt av patruljen til legevakta for nødvendige prøver.

LYNGDAL: Bil i lyktestolpe

06.15: En bil har kjørt borti to lyktestolper ved Rosfjord fjordhotell. Nødetatene er sendt til stedet, hva som har skjedd er foreløpig uklart.