**MANDAL: Butikkinnbrudd på Holum

01.30:** Det meldes om innbrudd på Joker, Holum. Et vindu på baksiden av bygningen er blitt knust, og tyven har rotet rundt inne i butikken. Politiet kan foreløpig ikke se at noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Falske skilter

02.09:** En patrulje stanser en bil på Grim, og skiltene som er påsatt bilen stemmer ikke overens med bilen. Føreren anmeldes for dokumentforfalskning. Anmeldte er en 29 år gammel mann fra Kristiansand.

**VENNESLA: To litauere pågrepet etter bil full av brukt tøy

04.16:** Politipatruljen på Vikeland i Vennesla stopper en Ford Transit som er full av brukt tøy. I bilen er det to litauere, og begge pågripes. Bilen taues inn for undersøkelse. De to mennene er 22 og 23 år gamle.

**KRISTIANSAND: Støy fra leilighet

04.42:** Melding om støy fra en leilighet i Dronningens gate. Politiet pågriper en mann (55) for bruk av narkotika, i tillegg til at musikken dempes.

**MANDAL: Bil i fjellvegg

05.33:** En bil kjørte i fjellveggen på Holumsveien ved avkjøring til Greipsland. Ifølge politiet måtte sjåføren, en kvinne (30) fra Mandal, svinge unna for en elg i veien. Det opprettes ikke politisak på hendelsen.

**MANDAL: Innbrudd i bil

06.51:** Melding om innbrudd i en bil i Grensegata i løpet av natta. Politiet vil undersøke bilen, som var påført en del skader.

**KRISTIANSAND: Sykkelvelt

07.01:** En syklist ble lettere skadet etter en sykkelvelt i undergangen ved Hånes, langs E 18. En mann (50) fra Kristiansand ble tatt med i ambulanse for kontroll.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Baneheitunnelen

08.14:** Politiet fikk melding om et trafikkuhell i østgående løp i Baneheitunnelen. To biler var involvert, og det oppsto kun materielle skader. — Det oppsto mindre trafikkproblemer, og bilene ble fjernet klokka 08.45, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

**LILLESAND: Ruset mann truet par

08.17:** Politiet rykket ut etter melding om at et par ble utsatt for trusler. Paret ble oppsøkt i eget hjem av en ruset mannsperson, som truet paret verbalt. - En kniv ble vist fram, men ikke truet med. Gjerningspersonen (22) ble pågrepet i nærheten like etterpå, og pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt. 22-åringen ble kjørt til arresten i Kristiansand og blir anmeldt for forholdet.

**KVINESDAL: Mulig ruskjøring

09.26:** En person prøvde å kjøre bil i ruset tilstand, men ble stoppet av politiet. Personen ble tatt med til utvidet blodprøve og anmeldt. I tillegg ble førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Mann slo etter kone

10.10:** Melding om en mann som slo sin kone fikk politiet til å rykke ut. Det viste seg at mannen slo etter sin kone med en 2x4-toms planke, men ingen kom til skade. Mannen stakk fra stedet og forholdet er anmeldt av politiet.

**FROLAND: Løs hund

11.24:** Politiet fikk melding om en løs hund som hadde bitt en mindre hund, samt skremt skoleungdommer og andre. Hunden ble fanget av politiet og hundeeier kom til stedet. - Han ble formant og informert om at politiet skriver anmeldelse på forholdet, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

**FROLAND: Kjørte uten førerkort

13.03:** En kvinne ble stoppet i bil for kjøring uten gyldig førerkort. det førte til en anmeldelse.

**FROLAND: Ekte 200-lapp

13.12:** Kiwi Blakstad meldte at de hadde fått innlevert det som fremstod som en falsk 200-lapp. Det viste seg imidlertid at den var ekte.

**ARENDAL: Mistanke om ruskjøring

13.17:** En politipatrulje stoppet en uregistrert 4-hjuling på Rykene. Sjåføren stakk imidlertid til skogs, men kom etter en stund tilbake etter å ha skiftet tøy.- Han måtte erkjenne at han hadde kjørt. Vi mistenker kjøring i beruset tilstand, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt. 4-hjulingen ble tauet inn, blant annet på grunn av ukjent eierforhold, og sjåføren blir anmeldt.

**ARENDAL: Ikke helt i vater

13.19:** En person kjøpte et meget dyrt vater via et nettsted. Vedkommende fikk dette sjekket på en spesialforretning hvor det ble klart at vateret var stjålet. Vateret ble beslaglagt og sak opprettet.

**ARENDAL: Stjal veske

15.47:** Busspassasjer på Konkurrenten fra Oslo til Arendal oppdager at noen har stjålet hans veske/bag som lå under setet. Tyveriet skal ha skjedd mens mannen sov. Mulig mistenkte kan ha gått av på Harebakken og tatt drosje derfra. Dette sjekkes videre.

**KRISTIANSAND: Beruset mann på biblioteket

17.06:** Securitas ber om bistand til Kristiansand bibliotek for å ta hånd om en sterkt beruset 47-åring. Mannen sjekkes på legevakta før han legges inn for avrusing på sykehuset.

**ARENDAL: Knust bilvindu

18.30:** En bileier melder at noen har knust ruten på bilen og rotet i hanskerommet. Bilen ble parkert på Sør Arena klokken 16.30. KRISTIANSAND: Piloter plaget av lyskaster fra ungdomsdisko

**ARENDAL: Tatt med 100 gram hasj

20.32:** Fire personer i 20-årsalderen ble pågrepet i en bolig i Arendal. De fire, to menn og to kvinner, er mistenkt for besittelse av totalt 100 gram hasj.