AGDER: En mann i 20-årene er siktet for voldtektsforsøk mot en kvinne i 20-årene. Etter det Fædrelandsvennen kjenner til skal kvinnen ha værtpå jobb som drosjesjåfør da voldtektsforsøket skjedde.

Dette bekreftes i tingrettens kjennelse om varetektsfengsling.

– I kjennelsen går det frem at fornærmede er drosjesjåfør ogat hendelsen skal ha skjedd da fornærmede var på jobb, sier Vanja Bruvold, jourhavende jurist i Agder politidistrikt.

Fædrelandsvennen har også vært i kontakt med daglig leder i drosjesentralen kvinnen er tilknyttet. Han sier at selskapet har iverksatt tiltak for å gi støtte til kvinnen.

– Detmedfører riktighet at det er en av våre sjåfører som har blitt utsatt forvoldtektsforsøk. Vihar valgt å la vår sjåfør— og kollegastøttegruppe besøke henne i kveld, sier han.

Anmeldt i helgen

Ifølge politiet skal voldtektsforsøket ha skjedd natt til søndag 10. juni. Tingretten har besluttet at den siktede skal varetektsfengsles i fire uker.

– Politiets begrunnelse er fare for gjentakelse, sa politiadvokat Jørgen Henriksen ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen tidlig mandag ettermiddag.

Politiet vil ikke si noe om hvor den angivelige voldtekten skal ha funnet sted, men opplyser at både siktede og fornærmede er hjemmehørende i arendalsområdet.