BIRKELAND: En 21-åring ble anmeldt for uforsvarlig kjøring klokken 01.15 i natt.

— Han ble påtruffet mens han laget piruetter, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt Frank Solås.

KRISTIANSAND: Klokken 01.31 kom en politipatrulje over ei dame som knuste flasker, hun blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

MANDAL: En person blir lager bråk i beruset tilstand på Soldekket i Mandal klokken 01.36. 26-åringen anmeldes for episoden etter § 350, om ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Klokken 01.46 fant en politipatrulje en mann som hevder han har vært i slåsskamp på McDonalds i Kristiansand.

— Han hadde tydelig fått et slag i ansiktet. 20-åringen som har fått et slag i ansiktet gir en god beskrivelse av hvem som skal ha gjort ugjerningen, forteller Solås.

Klokken 02.00 pågriper politiet en 25-åring som skal ha stått for ugjerningen. Han er en kjenning av politiet og blir pågrepet ved Parko i Kristiansand.

GRIMSTAD: En mann kommer inn på et utested og hevder han er blitt påkjørt. Politiet får melding om saken klokken 02.13 og en politipatrulje er på stedet. Det viser seg at personen har vært involvert i en slåsskamp tidligere på kvelden.

— Personen er beruset og har ikke noen store skader, kun en sår ankel. Det er uklart hva som har ført til skadene, sier Frank Solås.

KRISTIANSAND: En 31-åring blir stoppet i Kristiansand, på Gimleveien. Politiet forteller at mannen kjørte uten gyldig førerkort.

GRIMSTAD: To menn på 19 og 17 år ble bortvist fra sentrum etter en slåsskamp.

KRISTIANSAND: En drosjesjåfør ringer til politiet klokken 03.45 og forteller at han hadde en tur fra Shell i Elvegata og til Hånes. Turen kom på 698 kroner men at passasjerene betalte 200 kroner og stakk av fra resten.