KRISTIANSAND: Ungdommer fikk motorstopp — drev i land på Grønningen

**KRISTIANSAND: Stjal skilter

23.40** Begge skiltene nummerert med ST 87067 er stjålet fra en bil som sto parkert i parkeringshuset i Slottet.

**KRISTIANSAND: Løp og kranglet

23.58** Det kom klager på at en kvinne løp etter en mann ned mot elva ved Rolfs elektro i sentrum. De to skrek og kranglet. Da politiet kom, hadde paret roet seg. Begge er kjenninger av politiet.

**MANDAL: Stjal klær fra innsamlingskonteiner

00.25** Politiet ble tipset om at to kvinner løp frem og tilbake mellom en varebil og bakgården til Ica Supermarked i Kastellgata. Kvinnene bar på bæreposer. Det viste seg at det var polske kvinner som stjal klær fra en innsamlingskonteiner. Politiet har notert seg personenes personalia, og klærne er lagt tilbake.

**RISØR: Bil avskiltet

02.11** En bil ble avskiltet under en trafikkontroll på Akland. Årsaken var en ubetalt årsavgift. Totalt ble 32 kjøretøyer kontrollert.

**ARENDAL: Promillekjøring

02.24** En 52 år gammel kvinne fra Arendal-området ble stoppet idet hun kjørte bil på Rykeneveien. Hun er mistenkt for promillekjøring. Førerkortet ble beslaglagt og hun blir anmeldt.

**ARENDAL: Stjal kantklipper

09.12** Det har vært innbrudd i en redskapsbod på Myratunet bo- og omsorgssenter. En kantklipper og en bensinkanne er stjålet.

**KRISTIANSAND: Butikktyv på Sandens

11.05** En vekter fulgte etter en 28 år gammel mann som hadde nasket ukjente varer på Sandens i Kvadraturen. Politiet pågrep og anmeldte ham.

**FARSUND: Kjørte til lensmannen uten førerkort

11.30** Stoppet politiet en kvinne som hadde vært på besøk på lensmannskontoret. Kvinnen ble stoppet etter at en lensmannsbetjent som visste hun ikke hadde lappen så henne kjøre fra stedet. Hun ble dermed anmeldt for forholdet og bilen hun kjørte ble avskiltet på grunn av manglende forsikring.

**KRISTIANSAND: Forsvunnet papegøye

13.50** Meldte en beboer på Høietun at papegøyen hans hadde rømt fra buret og ut i det fri. Den grå papegøyen er om lag ett år gammel og tilhører arten jako-papegøye.

**ÅSERAL: Stjal gassflasker

14.06** En gang mellom 6. august og i dag har noen stjålet tre gassflasker fra Åseral rørhandel. To av flaskene veier fem kilo og den tredje elleve kilo.

**ARENDAL: Brøt seg inn i eget hus

14.31** Fikk politiet melding om et innbrudd ved Granehallen. En mann ble da sett klatre opp et stillas, før han knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Da politiet kom til stedet viste det seg at "innbruddstyven" bodde i huset han brøt seg inn i.

**KRISTIANSAND: Betalte med falsk tusenlapp

14.46** Fikk Biltema i Sørlandsparken inn en falsk tusenlapp. Saken blir etterforsket videre av politiet i Randesund.

ARENDAL: Dagros inntok grassmatta

KRISTIANSAND: Brann i gjenvinningsanlegg

15.10: Brannen i gjenvinningsanlegget i Mjåvannsveien ble meldt politiet klokken 15.10. Det brant i papp. Tross ild og røyk, betegner operasjonsleder Børge Steinsland tilløpet som lite alvorlig. Årsaken til at det tok fyr er ukjent.

GRIMSTAD: Tagging og hærverk på skole

15.13: Eide skole i Homborsund har vært utsatt for tagging på veggene. Et lekeapparat er brent opp, og personer har også ødelagt en sperring for trafikk inn. - Det kjøres en del i området med mopeder, sier operasjonsleder Steinsland. Hærverket har funnet sted på et uvisst tidspunkt i løpet av sommeren.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

15.31: Mannen (31) ble pågrepet i Wergelandsparken med 20 gram hasj på seg.

ÅMLI: Endevendte hus - stjal bil

KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

16.44: Ei jente på 17 kom syklende mens hun holdt en annen sykkel, og veltet ved Dvergsnes skole. Skadeomfanget var samme ettermiddag ukjent.

ARENDAL: Taggere tatt

17.06: Taggerne ble observert i parkeringshuset i Hylleveien. Da politiet kom dit, ble syv ungdommer stoppet. En eller flere av dem hadde spraybokser på seg, opplyser operasjonslederen.

GRIMSTAD: Fyr i kjøleskap

17.20: Brannvesenet rykket ut til en brann i en bolig i Vestre Eskedal. Brannen skal ha begrenset seg til et kjøleskap i huset.

KRISTIANSAND: Kollisjon uten personskader

18.40: Da politiet kom frem til kollisjonsstedet i Åsveien, var ingen skadd. Men en 21-åring fra Mandal manglet førerkort, og ble anmeldt for dét, samt uaktsom kjøring.

ARENDAL: Påhengsmotorer stjålet

19.10: Tre påhengsmotorer ble stjålet fra båter fortøyd ved Rannekleiv. Det dreier seg om to Tohatsu på 8 hk, og en Yamaha vmax 9,9. Tyveriet skjedde i løpet av forrige natt.

KRISTIANSAND: Laksefiskere uten pram

22.00: Otra Laxefiskelag savner en flatbunnet aluminumspram på 14-fot. Den er merket med navnet til laxefiskelaget, og forsvant fra der den lå ved Stray.