KRISTIANSAND: — En 36 år gammel mopedist er brakt til legevakt etter han kolliderte med en bil i Tors gate. Det tyder på at mopedisten ikke overholdt vikeplikten, sier Hans Petter Osaland, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Det er ifølge Osaland snakk om mindre personskader. Den 39 år gamle bilføreren er ikke skadet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 09.17. Andre loggførte hendelser i Agder:

**KRISTIANSAND: Båt stjålet ved Andøya

07.48** En såkalt daycruiser 20 fots båt blir meldt stjålet fra båthavna i Løvika på Andøya.

Senere på formiddagen blir båten funnet bak M/S Maarten ved Honnørbrygga. Det blir funnet noen joggesko og et par bensintanker i båten som gjør at politiet har noen spor. En av bensintankene er sannsynligvis den som ble meldt stjålet fra en båt i Topdalsfjorden klokken 09.01. **RISØR: Mistet stor kasse fra henger på E 18

09.15** En trekasse på 115 ganger 204 cm falt av en tilhenger ved Sørlandsporten på E 18. Føreren av personbilen med hengeren har ikke sikret lasten godt nok og er anmeldt. Det er en kvinne på 37 år. Kassen skapte litt trafikale problemer men ingen personer ble skadet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd Motorsyklisten

09.22** Cirka 1500 kroner blir meldt inn stjålet fra Motorsyklisten på Sødal i Torridalsveien. Det skal ha skjedd natt til i går. Tyvene har tatt seg inn gjennom et vindu, dette ble sikret før natt til i dag, da tyvene tydeligvis har gjort et nytt forsøk på innbrudd, denne gang uten å lykkes.

**KRISTIANSAND: Gummibåt mistet

11.39** En ni fots North Marin gummibåt med fire årer har trolig slitt seg fra fortøyninga ved Buene i Randesund. Eier håper folk melder inn til politiet om de ser noe til den.