RISØR: Grovt tyveri

12.43: Politiet fikk melding om at noen hadde brutt seg inn og stjålet fra en bobil som sto til vinterlagring på et lager i Tangengata i Risør. Det er foreløpig ukjent hva som er tatt fra bilen. Innbruddstyvene skal også ha tømt en brannslukningsapparat i hallen der bobilen sto.

KRISTIANSAND: Fant bærbare pcer

14.40: En innringer til politiet forteller at han har funnet noen bærbare pcer i Voiebyen. Politiet etterforsker saken videre.

KRISTIANSAND: Trafikk-kontroll

11.00 — 15.00: Utrykningspolitiet gjennomførte en trafikk-kontroll i 50-sonen på Solsletta i Tveit. Totalt ble det ilagt 8 forenklede forelegg for fartsovertredelse. En person ble anmeldt pågrunn av ugyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Kollisjon

16.35: En mopedist kjørte inn i en bil bakfra i Sørlandsparken. Bilføreren skulle svinge til venstre i en kryss og sto stille da mopeden traff. Mopedføren klaget over smerter i nakken og ble kjørt til legevakt.

ARENDAL: Villmannskjøring

16.50: Politiet får melding om at en bilfører som kjører villmann på Tromøya i Arendal. Bilen skal blant annet ha vært borti en mur.

En patrulje kjørte ut og havnet bak bilen som nektet å stoppe. Etter kort tid velger imidlertid føreren å gi opp. Politiet mistenker at føreren var ruset. Førerkortet ble beslaglagt på stedet og føreren ble anholdt.

KRISTIANSAND: Kjørte seg fast på Odderøya

17.35: En bil kjørte seg fast ved Idrettsplassen på Odderøya. Føreren, som er en kjenning av politiet, virket ruset og ble fremstilt for utvidet blodprøve.

Han hadde heller ikke førerkort.

FROLAND: Bålbrenning

18.17: En innringer klaget over bålbrenning i Osedalen i Froland. Noen holdt på med opprydning og brant et stort bål. I følge naboer var det voldsomt svart røyk som gjorde at det sotet på vinduene i området. Politiet sendte en patrulje til stedet.

KRISTIANSAND: Uregistrert motorsykkel

20.31: En 23 åring blir stoppet på en uregistrert motorsykkel. Han hadde heller ikke gyldig førerkort.