**FARSUND: Innbruddsnatt

01.17** fikk politiet melding om et innbrudd i Jans butikk i Farsund . Et vindu skal ha blitt knust, men det var uvisst hva som ble stjålet. Samtidig kom en melding om et innbrudd i Lyngdalsveien i Farsund.

EVJE: Trafikkontroll

10.15 var det trafikkontroll på riksveg 9 på Evje, fram til klokken 11.45. Politiet kontrollerte 63 kjøretøy. To sjåfører fikk gebyr for manglende bruk av bilbelte, en person fikk forelegg for bruk av mobiltelefon, og seks førere fikk muntlige pålegg for andre forseelser.

**BIRKELAND: Bilbeltegebyr

12.35** kontrollerte politiet 22 biler i løpet av en times tid på riksveg 402 i Birkeland. Fire personer fikk beltegebyr, og en person fikk forelegg for bruk av mobiltelefon.

**LILLESAND: Båtmast kuttet strømkabel

14.00** I 14-tida fikk politiet melding om en stor seilbåt som kjørte ned en strømførende ledning i Brekkestø i Lillesand .

E-verket og politibåt ble varslet. Ingen personer ble skadet, men på grunn av skade på tredjemanns eiendom, opprettet politiet en sak på forholdet.

ARENDAL: Utforkjøring

14.36 fikk politiet melding om en utforkjøring på E18 i Brekka ved Austre Moland utenfor Arendal. Ingen personer ble skadet, men det ble materielle skader da bilen havnet på et jorde. Sjåføren sier han ble distrahert av en veps inne i bilkupeen.

**SØGNE: Farlige forbikjøringer

19.13** ble det meldt om en bilfører som foretok flere farlige forbikjøringer på E39 i Søgne. Politiet stoppet bilen og ga sjåføren en advarsel. Det var en 18-åring fra Rogaland som stod for råkjøringen.

**TVEDESTRAND: Steinras

20.08** fikk politiet melding om et steinras ved Ulevågkilen på riksveg 411, mellom Tvedestrand og Lyngør. Vegen ble raskt ryddet av vegvesenet, og flere løse steiner ble fjernet for å sikre stedet. Det er satt opp skilt om rasfare, men det er ingen umiddelbar fare for ras, ifølge politiet. Geolog vil undersøke stedet tirsdag morgen.