KVINESDAL: — Seks personer i alderen 21 - 37 år er pågrepet og siktet i saken. Disse er kjørt til sentralarresten i Kristiansand og vil trolig bli avhørt i løpet av dagen, opplyser lensmann i Kvinesdal, Jan Magne Olsen, til fvn.no.

Luftambulanse Den skadede mannen ble først fraktet til sykehuset i Flekkefjord. Han ble deretter fløyet med luftambulanse til Universitetssykehuset i Stavanger for videre behandling. Tilstanden skal være alvorlig, men stabil for 39-åringen. Han er under intensiv behandling, opplyser politiet.

Politiet er sparsommelige med opplysninger om hendelsesforløpet, men opplyser at det kan dreie seg om svært grov vold.

— Vi har mistanke om at skadene mannen er påført er helt eller delvis påført av andre, opplyser Olsen.

Blodflekker Det skal ha vært en privat fest i leilighetsbygget som ligger på Lunden ikke langt vest for Liknes sentrum i Kvinesdal. En av de siktede er leietaker i en leilighet i bygget.

Fvn.no erfarer at mannen skal ha falt ned ei ståltrapp på åstedet. Det var tydelige blodflekker på stedet da fvn.nos reporter kom på stedet mandag morgen.

Krimteknikere har gjort grundige undersøkelser på åstedet mandag morgen.

Et vitne avhørt Ifølge politiet var samtlige av de siktede beruset da de ble pågrepet natt til mandag. Politiet har imidlertid avhørt et vitne som ikke var beruset.

— Vedkommende har forklart seg greit om det som har skjedd. Vi gjennomfører høyst sannsynlig avhør av de andre i løpet av dagen, sier Olsen.

Meldingen om voldsepisoden kom inn til politiet klokken 01.39 natt til mandag.