KRISTIANSAND: Husbrann

02.15: Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bil

07.18** fikk politiet melding om grovt tyveri fra en bil som stod parkert i Rigetjønnveien. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten. Vinduet til bilen var knust og tyvene hadde stjålet en koffert som lå i bilen.

**ARENDAL: Innbrudd fylkeshuset

08.05** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i fylkeshuset i Arendal. Ansatte og en politipatrulje har trålet bygget, men kunne ikke finne ut hvordan tyvene hadde tatt seg inn. En safe i resepsjonen var blitt brutt opp, men denne var tom. Det er derfor usikkert om man har fått med seg noe. Politiet har sikret seg noen avtrykk.

RISØR: Tyveri av diesel

Det har i løpet av natten vært innbrudd i lokalene til Messel & sønn i Risør. En teleskoptruck var blitt tømt for diesel. De hadde i tillegg til dette dradd batteriet ut av bilen og knust det. Politiet venter en anmeldelse i saken.

**MARNARDAL: Grovt tyveri fra bolig

13.41** fikk politiet melding fra en huseier som hadde hatt innbrudd i boligen sin. Tyver hadde knust en rute og stjålet en flatskjerm, bærbar pc, høyttalere og en forsterker. En politipatrulje har vært på stedet og politiet venter en anmeldelse i saken.

Politilogg for perioden 27.01.2011 23.25 — 28.01.2011 14.50.