LILLESAND: — I forbindelse med mistanke om tyveri av en motorsykkel, har politiet pågrepet en person, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes.

Mannen skal ha fartet rundt i Lillesand på en stjålet motorsykkel, men er nå satt i arresten.

— Da mannen ble pågrepet gjorde politiet litt flere funn, som kan være tyvgods. Mannen er mistenkt for tyveri og sitter i arresten. Det er en 78-modell fra Lillesand, sier Lauvnes.

**TVEDESTRAND: Fyllekjørte på firehjuling

01.47:** - En mann ble fratatt nøklene da han skulle til å sette seg på firehjulingen. Melder fortalte at mannen, som er født i 1970, så beruset ut, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt. Melder forsøkte å stoppe 31-åringen fra Tvedestrand, men etter litt fram og tilbake endte mannen opp på firehjulingen likevel.

— Han fikk kjørt et par meter før politiet kom til stedet. Da ble mannen bedt om å blåse. Denne prøven var positiv, i den forstand at mannen måtte inn til utvidet promilleprøve. Han blir anmeldt for kjøring i beruset tilstand, sier Lauvnes.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

03.40:** En mann ble stoppet i Kristiansand sentrum i natt. Etter nærmere kontroll viste det seg at mannen var i besittelse av narkotika.

— Mannen ble satt i arresten, det er en mann fra Kristiansand født i 1980. Det står ikke oppført hvor mye mannen var i besittelse av, men det er antatt å være amfetamin, sier Lauvnes.

**ARENDAL: Innbrudd på tannlegekontor

07.37:** Politiet fikk melding om et innbrudd på Distriktstannklinikken i Arendal. Det er ukjent om noe er stjålet, men politiet skal undersøke stedet senere i dag.

**MANDAL: Innbrudd på byggeplass

08.18:** Politiet fikk melding om at noen hadde brutt seg inn på en byggeplass i Holumsveien i Mandal. Det skal være stjålet verktøy fra området.

**GRIMSTAD: Skadeverk på Joker

08.26:** Joker på Fevik skal ha hatt besøk av ubudne gjester natt til mandag. Noen skal ha gjort skadeverk på inngangsdøren, og skadeverket har blitt anmeldt.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

08.47:** - Vi fikk melding om at en bil og verdisaker var stjålet fra en adresse i Kristiansand. Bilen som er stjålet er en sølvgrå Ford Mondeo med kjennemerket PP 55945. **LILLESAND: Dieseltyver

09.16:** 400 liter diesel skal ha blitt stjålet frå industriområdet på Storemyr i Lillesand. Saken er blitt anmeldt.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på båt

10.53:** Politiet har fått melding om at det skal ha blitt gjort skadeverk på båter i ei båthavn på Hamresanden. I en av båtene skal det ha blitt utløst et brannslukkingsapparat, saken blir undersøkt videre.

**GRIMSTAD: Politikontroll

11.10:** Politiet har hatt kontroll på riksvei 4 i Grimstad. De undersøkte verneutstryet i 21 biler, alle brukte setebelte og ingen forelegg ble skrevet ut.

**KRISTIANSAND: Henger forsvunnet

12.57:** - Vi fikk melding om at en henger skal være stjålet på Fagerholt i Kristiansand, sier Per Lauvnes.

**KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort

14.07:** En person, født i 1979, ble stoppet på moped i Tordenskjoldsgate i Kristiansand. Det viste seg at han kjørte uten gyldig førerkort, og blir anmeldt for dette.