LARVIK: I alt fem personer ble skadet, én av dem alvorlig, da flere biler søndag ettermiddag var innblandet i en kollisjon på E18 ved Solum vektstasjon utenfor Larvik, melder Østlandsposten.

Ulykken skjedde omkring klokken 15.30 da en personbil på vei sørover kom over i møtende felt og frontkolliderte med en annen personbil.

I bilen på vei sørover satt det tre personer, en far og hans to sønner, alle hjemmehørende i Kristiansand.

Faren og den ene gutten ble sendt til akuttmottaket ved sykehuset i Skien mens hans 14 år gamle sønn ble transportert til Ullevål med luftambulanse.

Ifølge operasjonsleder Cathrine Klæstad ved Vestfold politidistrikt skal 14-åringen ha kommet alvorlig til skade i ulykken.

Skadene hans er ved 18.30-tiden fortsatt uavklart. Det melder Ullevål sykehus i en pressemelding.

Ved sykehuset i Skien har de ingen opplysninger på skadeomfang eller helsetilstand når fvn.no tar kontakt søndag kveld.

I den møtende bilen satt to personer fra Oslo og Bærum. De ble begge sendt i ambulanse til sykehus i Skien og Porsgrunn.

Politiet og folk fra vegvesenets ulykkesgruppe har iarbeidet på ulykkesstedet i flere timer etter ulykken.

Ulykken, som involverte flere biler, førte til lange køer på E 18, men trafikken ble omdirigert og etter to timer ble ett kjørefelt åpnet.

— E 18 har vært delvis stengt til nå, men er i ferd med å bli åpnet for trafikk igjen, opplyser Klæstad til fvn.no like før klokken 19 søndag kveld.