ARENDAL: Flyttet på skilt

23.53: Ble politiet oppringt av et par bilister som ble forvirret av et uvanlig kjøremønster i sentrum. Det viste seg at noen hadde flyttet på et par trafikkskilt og satt dem ut i veien. En patrulje rykket ut flyttet skiltene tilbake.

KRISTIANSAND: Tatt med hvitt pulver

0006: En 25 år gammel mann ble pågrepet etter å ha vært i besittelse av en lynlåspose med ett gram hvitt pulver. Han slipper trolig med et forelegg dersom han erkjenner forholdet.

KRISTIANSAND: Slåssing

00.26: En 24-åring ble bortvist fra byen etter slåssing ved jernbanestasjonen.

MANDAL: Restaurantbråk

00.35: Meldte Solborg hotell at de hadde problemer med en vanskelig gjest. 26-åringen fra Konsmo ble pågrepet etter å ha truet vaktene og oppført seg generelt utrivelig mot politiet.

KRISTIANSAND: Mistenkelig mann

00.37: To jenter på 14 år ble tilsnakket av en mann i en bil i Fruens alle mens de syklet hjemover. Politiet fant en bil som passet til beskrivelsen og snakket med dem som satt i den. Det er uklart hvilke hensikter de har hatt, men mannen som kjørte skal ha opplyst at han var i området for å hente sin sønn.

ARENDAL: Falsk legitimasjon

00.42: Ei jente ble stoppet med falsk legitimasjon utenfor Castelle på Langbrygga. Jenta fikk en formaning og ble sendt hjem av politiet.

ARENDAL: Bråk på utested

00.46: En 29-åring bosatt i Arendal ble pågrepet etter å ha laget bråk på Fiskebrygga. Han vil bli anmeldt for forholdet.

FARSUND: Tøffet seg i gatene

01.01: Noen unge gutter skal ha tøffet seg for noen jenter ved å kaste ting rundt i et anleggsområdet i Kirkegata.

ARENDAL: Slåssing

01.04: Flere personer skal ha vært involvert i noen uoverenstemmelser på Havnepuben. Partene gikk hver til sitt uten anmeldelse.

VENNESLA: Husbråk

01.32: Politiet rykker ut etter at naboer klager på festbråk fra et hus. Da patruljen kommer frem har naboene ordnet opp i saken selv ved å kjøre den største bråkmakeren bort fra stedet.

KRISTIANSAND: Tatt med hasj

01.32: En 19-åring ble pågrepet for å være i besittelse av marihuana.

KRISTIANSAND: Tok butikktyv

02.12: En person ble tatt for å stjele fra Parko bensin og service. Politiet noterte navn og venter en anmeldelse.

KRISTIANSAND: Knuste rute

02.13: En person knuste en rute ved klesbutikken Sønnik i Christian IVs gate. Mannen skal ha løpt i retning Markens, men politiet fikk ikke tak i ham. Det ble sikret blod fra stedet og politiet vil undersøke saken videre.

KRISTIANSAND: Sovnet i drosjekø

02.18: En person skal ha ligget og sovet i drosjekøen. Klokken 2.37 sov han fortsatt, men kviknet etter hvert til og kom seg hjem.

KRISTIANSAND: Lagt i jern

02.19: En 20 år gammel mann ble pågrepet etter at han ikke etterkom pålegg fra politiet om å roe seg ned.

ARENDAL: Slått i ansiktet

02.33: En 52 år gammel ble pågrepet etter å ha slått en 30 år gammel kvinne i ansiktet på Madam Reiersen.

**ARENDAL: Slåssing

02.36:** Melding om slåssing i drosjekøen i Peder Thomassens gate. Politiet var opptatt med andre saker og hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

KRISTIANSAND: Slåssing.

0239: Ble det meldt om slåsskamp ved rutebilstasjonen. Heller ikke her hadde politiet noen ledig patrulje.

**ARENDAL: Slåssing.

02.39:** Var det noen som slåss ved McDonald's. Politiet var da opptatt med andre slåsskamper og hadde ikke anledning til å rykke til stedet.

**LILLESAND: Restaurantbråk

02.52:** En 27 år gammel ble bortvist fra Beddingen etter å ha laget bråk.

**KRISTIANSAND: Slåssing igjen

02.52:** En 28 år gammel mann skal ha blitt slått til av noen jenter som hadde angrepet kjæresten hans. Da politiet kom til stedet etter et kvarter hadde partene ikke overraskende ulike forklaringer på hva som hadde skjedd.

KRISTIANSAND: Lusket i hagen

02.57: En kvinne ble sett luskende rundt i en bakgård i Store elvegate. Kvinnen skal ha kikket inn gjennom vinduene. Da politiet kom var kvinnen borte.

KRISTIANSAND: Klatret i stillas

03.11: En beruset person ble observert klatre høyt opp i et stillas i Markens. Da politiet kom etter et kvarter var mannen borte.

KRISTIANSAND: Ville inn og sove

04.02: Fikk en beboer i Kronprinsens gate et ukjent par på døra. Paret opplyste at de ville inn og sove. Huseieren ba dem fjerne seg, men fortsatte å ringe på dørklokka. Forholdet ble ordnet på stedet da patruljen kom.

ARENDAL: Knuffing i Pollen

05.01: To menn på 26 og 19 år sto og knuffet på hverandre. Begge mente den andre hadde skylda, men gikk hver til sitt etter en påpakning fra politiet.

**LYNGDAL: Frastjålet gevær

09.33:** En jeger ble frastjålet en uladet kombihagle mens han var på jakt. Børsa forsvant mens jegeren var oppe i skogen for å hente et rådyr som jaktlaget akkurat hadde felt.