LILLESAND: Ransalarmen gikk, som fvn.no skrev tidligere i dag, ved 10-tiden i Lillesand. Ingen er så langt pågrepet etter at en kvinne ble ranet for et ganske betydelig pengebeløp.

Politiet er spesielt interessert i observasjoner av en mann som ble observert mellom 08.30 og 10.00 i området i nærheten av parkeringsplassen ved rådhuset i Lillesand.

LES OGSÅ: Kvinne ranet på vei fra banken

– Han har gått kledd i en jakke eller et genserlignende plagg. Han har hatt noe på hodet eller dekket til hodet. Det er interessant å komme i kontakt med personen eller andre som kan ha gjort observasjoner, sier lensmann Kjetil Nygård ved Lillesand lensmannskontor, til fvn.no.

Politiet utelukker dessuten ikke at to forskjellige menn med lignende signalement kan ha vært i området. Undersøkelse av videoovervåkning har så langt ikke gitt politiet bilder av gjerningspersonen.

Gjerningspersonen har trolig fulgt etter offeret fra hjørnet ved rådhuset. En parkert bil har dessuten vakt politiets interesse.

– Vi er også veldig interessert i folk som kan ha sett en litt eldre sedan i krysset Strandgata Østregate, like utenfor Blomsterboden, sier Nygård.

Offeret ble ikke fysisk skadet i ranet og det er ikke klart hvorvidt politiet ønsker å karakterisere hendelsen som ran eller grovt tyveri. Lensmann Nygård ber folk som har vært i området om å ta kontakt med politiet på telefon 02800.