**GRIMSTAD: Bilder

17.30:** To polakker selger bilder i Grooseveien og Turveien i Grimstad. Utover kvelden får politiet flere bekymringsmeldinger fra folk som er bekymret om dette kan lede til innbrudd. Politiet har ikke slike indikasjoner, men jobber med å identifisere de to polakkene.

**GRIMSTAD: ATV

18.22:** En 15 år gammel gutt i Grimstad blir sett av politipatrulje mens han kjører uregistrert 4-hjuling. Politipatruljen setter på blålys, for å få ham til å stoppe, men han kjører avsted. Forfølgelse blir ikke opptatt, men via spor i snøen finner politiet fram til et hus, og får kontakt med far til gutten. 15-åringen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Høylytt krangel

20.42:** En mann og en kvinne krangler høylytt ved Rutebilstasjonen i Kristiansand. Den 38 år gamle mannen nekter å lytte til politiets pålegg om å roe seg ned. Dermed må han tilbringe natten i arresten.

**SONGDALEN: Uten førerkort

21.31:** Politiet stopper en 42 år gammel mann som kjører uten førerkort på Songdalsveien i Songdalen.

**SØGNE: Bil utfor

22.34:** Melding om bil utfor veien på Langenesveien. Politiet rykker ut. Ingen er blitt fysisk skadet, og sjåføren lover å ordne tauing av bilen selv.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

22.55:** En sølvgrå Citroen meldes stjålet fra Venneslaveien.

**ARENDAL: Gnistregn

22.52:** Gnistregn fra strømkabler på Bjorbekk, meldes til politiet. Operasjonsleder varsler brannvakta, som allerede har hørt om saken og varslet Agder Energi. De er på stedet for å ordne opp.

**KRISTIANSAND: Beruset mann

01.31** Politiet får melding om en beruset mann som befinner seg i veibanen ved Statoil-stasjonen på Vesterveien, i retning Vågsbygd. En patrulje rykker ut, men klarer ikke å finne mannen.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

01.54** Politiet blir kontaktet om høy musikk fra en bolig i Dronningens gate. Beboeren pålegges å dempe musikken.

**ARENDAL: Varslet om eks-mann

02.16** En kvinne på vei hjem fra byen ser at hennes eks-mann venter utenfor huset hennes. Mannen skal ha plaget henne tidligere. Kvinnen kjører videre, og varsler politiet som pålegger mannen å holde seg borte. Politiet vurderer å be om besøksforbud på mannen.

**ARENDAL: Kontroll på E 18

02.30** Mellom klokken 01.10 og 02.30 holdt politiet atferdskontroll på E 18 ved Dalen. 47 førere ble kontrollert, ingen fikk reaksjoner.

**GRIMSTAD: Høy musikk

02.51** Politiet får inn klager på høy musikk fra en bolig i Storgaten. Huseieren blir pålagt å dempe seg.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne

03.05** Politiet får melding om en beruset kvinne som befinner seg i Tollbodgaten. En patrulje forsøker å finne kvinnen uten hell.

**LINDESNES: Klage på festbråk

04.58** En beboer i Spangereid lover å holde fred resten av natten etter at politiet ba ham om å dempe den høye musikken.