LILLESAND: — Jeg er så flau over dette, jeg håper bare at den søknaden forvinner og aldri blir lest, sier Therese Jortveit til Fædrelandsvennen.

Fredag gikk hun nemlig på en solid jobbsøknadsblemme da hun sendte ut massevis av søknader, blant annet til en lagerjobb i Molde for National Oilwell.

FLAU: I stedet for å sende CV-en, sendte Therese Jortveit en erotisk novelle med jobbsøknaden. Foto: Privat

Sendte sexskildringer— Jeg la ved CV, bilde og søknad, trodde jeg. Men ved et feilgrep sendte jeg en erotisk novelle som jeg og en venninne har skrevet i stedet for CV-en, sier hun.

Blemmen oppdaget hun først da søknaden var sendt, men da var det naturligvis for sent. Bedriften hadde allerede mottatt Jortveits hete sexskildringer.

— Jeg ble bare utrolig flau, og måtte ta noen runder rundt huset og tenkte bare "nei, nei, nei". Jeg skulle på jobb like etterpå, og måtte bare glemme å gjøre noe mer med det. Jeg har ikke hørt noe tilbake ennå, og regner ikke med det heller. Men jeg har i alle fall utmerket meg, sier den lett forlegne 25-åringen.

- Rett på

Det var NRK Sørlandet som først omtalte den erotiske jobbsøknaden.

Så kjente jeg noe hardt komme inni meg, øynene mine åpnet seg med en gang. Åh som jeg ikke klarte å la være å stønne. Kjente hele kroppen min begynte å skjelve, det var så lenge siden. Dette herlige vidunderet som kunne lage så mye godt.»

Fra NRKs utdrag fra Therese Jortveit sin erotiske novelle.

— Den startet liksom ikke med noe småsnakk heller. Her kjører vi rett i gang, det var riving i håret, det var smekking på rumpa og detaljerte beskrivelser av intime deler, sier hun til NRK.

Sexnovellen var egentlig skrevet til en konkurranse i den Oslo-baserte gratisavisa Natt & Dag, og var aldri blitt sluttført.

Har lært

Neste gang hun sender ut jobbsøknader skal hun imidlertid være en smule mer oppmerksom.

— Da skal jeg sjekke alt ti ganger før jeg sender – minst, sier hun.

Hos National Oilwell er det for øvrig ennå ingen som har gått gjennom søknadene til stillingen.

— Ingen her har sett den ennå, så jeg har ikke noen kommentar, sier personalrådgiver Marianne Valle.