LILLESAND: — Dette er fryktelig frustrerende. Man blir så matt at man vet ikke hva man skal gjøre, sier Krogstad til fvn.no.

Natt til torsdag var det for tredje gang på én uke innbrudd i Café Lillesand i Østregate. Denne gangen fikk tyvene med seg 800 kroner i vekslepenger. Tirsdag stjal de 1600 kroner og lørdag 2000. ## Legger frem vekslepengene

— Jeg legger nå vekslepengene lett tilgjengelig så de ikke bryter opp ting. Tidligere har jeg hatt penger i et svært pengeskap. Da forsvant hele skapet, sier Krogstad om innbruddet som skjedde for to år siden.

Jeg legger nå vekslepengene lett tilgjengelig så de ikke bryter opp ting

Selv om det ikke er snakk om store verdier som forsvinner, merkes tapet av 4400 kroner i en liten bedrift.

— Det er jo det jeg skal leve av, sier han.

Han opplevde også et innbrudd i vår.

— Da romsterte de vannvittig, sier han.

Også i fjor høst var det innbrudd, men da nøyde tyvene seg med brus.

Samme fremgangsmåte

Ifølge politiet er det likhetstrekk mellom innbruddene siste uke.

— De har brutt opp et vindu ut mot bakgården. Det har vært samme fremgangsmåte hver gang, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

Krogstad understreker at han ikke klandrer politiet, for han mener de sikkert har nok å gjøre. Nå vil han imidlertid bedre sikkerheten.

— Jeg får nå noe fotodekning så jeg kan skaffe bevis. Men det er ikke lett å få sikret en sånn bygning. Dette er et gammelt hus. Jeg kan ikke sette gitter på alt. Jeg har seks dører og 14-15 vinduer, og jeg kan ikke leve med en bunkers, sier han.

Kaféen har to voksne ansatte pluss to ungdommer som jobber deltid i helgene.